Who wears it best: Letizia gaat voor zelfde glitterjurk als Máxima

We raken al een beetje in de kerst(boom)stemming door Leti's look.

Zou koningin Máxima zo nu en dan een tas vol royal afdankertjes doorschuiven naar haar collega-koninginnen? Opeens duikt een oude favoriet op in de kledingkast van Letizia.

Jubileumjurk

Koningin Letizia van Spanje verscheen afgelopen week in een glitterjurk van Nina Ricci bij het jubileum van een Spaanse organisatie voor kankerbestrijding. La reina was een fonkelende verschijning in de japon vol pailletten, maar ze is niet de eerste royal die valt voor deze kerstlichtjes-achtige look. Máxima was haar járen geleden al voor.

Beeld: BrunoPress

En ehm, Letizia, volgende keer maar een zwarte beha?

Favoriet van Máxima

Koningin Máxima heeft deze glitterjurk al meerdere keren gedragen. Voor het eerst in 2016, bij een concert in Brussel. De laatste keer dat we deze Nina Ricci zagen, was tijdens een kerstgala in 2019.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Máx debuteerde de feestjurk dus ruim zes jaar geleden al. De japon is dan ook al lang niet meer verkrijgbaar. Zou Letizia ‘m dan toch geleend hebben van haar collega?

Het is in ieder geval niet de eerste keer dat de twee koninginnen in hetzelfde outfitje gespot worden. Het is óf een gedeelde smaak, óf een slim ruilsysteem om je koninklijke garderobe bij te vullen. Wat ons betreft zijn glitters altijd goed, dus we hopen dat deze jurk nog even in de royal roulatie blijft!

Bron: UFO No More, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws