De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Het weekend is begonnen! Tijd voor Beau Monde om de leukste uit- én binnenblijftips te delen. Van de leukste terrasjes en shoppingtips, tot heerlijke reality-series. Fijn weekend! 

Lenteweer? Terrassenweer!

Het zonnetje laat zich voorzichtig aan steeds vaker zien. De temperaturen zitten ook steeds meer in de lift. En dat betekent dat we massaal op zoek gaan naar de leukste terrasjes die er te vinden zijn. Beau Monde tipt bij dezen Relais & Châteaux Weeshuis Gouda, oftewel WSHS. Deze vind je in een prachtig gebouw in het centrum Gouda. Vroeger deed dit prachtige pand dienst als weeshuis, nu als boutiquehotel. Het geliefde rijksmonument leent zich zowel binnen als buiten perfect voor ‘wauw’-momenten, helemaal als je in de prachtige binnenplaats gaat zitten onder een van de groene bomen. Een mousserend wijntje erbij, niks meer aan doen.

wshs gouda weekendtips

Ben je toevallig op bezoek bij de zuiderburen? Dan mag je in Antwerpen het Michelinwaardige FRANQ niet missen. Of je nu gaat voor het Michelinrestaurant of de gelijknamige gastrobar: FRANQ staat voor genieten. Je kunt hier niet alleen heerlijk slapen omringd door geschiedenis, maar ook die eerste warme zonnestralen vangen in de gezellige binnentuin. Ideaal tijdens een weekendje Antwerpen.

hotel franq weekendtips

Shopping experience: Tweedehands het Festival

Ben je een fervent vintage lover? Dan zit je dit weekend helemaal goed op Tweedehands het Festival. Tilburg wordt dan getransformeerd in een walhalla voor kringloopfans. Je kunt er niet alleen de leukste tweedehands koopjes scoren, maar ook meedoen aan de 42 activiteiten die de organisatie in samenwerking met allerlei winkels op de planning heeft gezet. Da’s weer eens wat anders dan eindeloos struinen door de Zara en H&M!

Wanneer:
24, 25 en 26 maart.

Waar:
Op verschillende locaties in Tilburg.

Reality-tijd

Geniet je ook zo van de glitter, glamour en drá-má van de verschillende Real Housewives-series? Dan is er goed nieuws! Sinds gisteren is het derde seizoen van The Real Housewives Ultimate Girls Trip namelijk te streamen via Hayu.

real housewives

De cast van seizoen drie bestaat uit de housewives Candiace Dillard Bassett en Gizelle Bryant van The Real Housewives of Potomac, Alexia Nepola en Marysol Patton van The Real Housewives of Miami, Heather Gay en Whitney Rose van The Real Housewives of Salt Lake City, Leah McSweeney van The Real Housewives of New York City en Porsha Williams van The Real Housewives of Atlanta. Als dat maar goed gaat, met zoveel diva’s op reis!

Bingetips

Natuurlijk valt er nog veel meer leuks te bingen! Zo is het nieuwste seizoen van Vanderpump Rules ook alweer even bezig op Hayu, en het is één grote aaneenschakeling van juice en drama. #Scandoval houdt de gemoederen bezig aldaar, gaat dat ooit nog goed komen?

Netflix breidde diens aanbod ook weer uit met heerlijke titels. Zo kun je kijken naar de film April, May en June met Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga, of beginnen aan het tweede seizoen van El Reino. Zin in een luchtige romcom? Dan zit je met Era Ora helemaal goed. Bingen maar!

Beeld: iStock

Laatste nieuws