Zien: hoe Charles zijn James Bond-jongensdroom zag uitkomen

Hij blijkt een heuse 007-fan te zijn!

Zelfs koning Charles kan de allure van 007 niet weerstaan… De Britse monarch blijkt een eerbetoon aan James Bond aan de binnenkant van zijn geliefde Aston Martin-auto te hebben: een heuse eject knop. Ha!

The name’s Bond, Charles Bond

Royal-fotograaf Chris Jackson sprak onlangs met de co-hosts van de Royally Obsessed podcast, Rachel Bowie en Roberta Fiorito. Dit om zijn nieuwe fotoboek Charles III: A King and His Queen, dat op 18 april in de winkels ligt, onder de aandacht te brengen. Jackson sprak in de nieuwe aflevering van de podcast over zijn boek en haalde een saillant detail aan over de geliefde Aston Martin van Charles.

De kiekjes koning maakte in de zomer van 2018 een aantal foto’s van Charles en zijn auto. Op de beelden, die Jackson in 2020 op zijn Instagram deelde (looking good Charles!), zien we de monarch poseren met zijn vintage blauwe voertuig. Op de derde foto spotten we de felrode eject knop die Charles op de middenconsole heeft geïnstalleerd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

Eject knop

De Royal-fotograaf vertelde in de podcast: “Er zijn een paar details waar veel mensen niet vanaf weten – de eject knop in zijn auto bijvoorbeeld.” ”Die draait overigens op kaas en wijn”, grapte hij. Jackson voegde ook toe: “Er zijn bepaalde elementen van James Bond aanwezig in die auto, waaronder dus die eject knop, waarvoor ik natuurlijk te bang was om ‘m in te drukken.” Toen hem werd gevraagd of de schietstoel echt werkt, lachte Jackson en zei: “Ik weet het niet, misschien!”

Bron: Purewow | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Laatste nieuws