Royalty-fans zien kleine Charles aan voor prins Harry

De gelijkenissen zijn enorm!

De spanningen tussen prins Harry en de rest van de koninklijke familie blijven aanhouden in de aanloop naar de kroning van Charles op 6 mei. Maar hoewel de band van de prins met zijn vader op zijn zachtst gezegd wat scheurtjes heeft opgelopen, merkten royalty-fans in een recente post van de koninklijke familie een zoete gelijkenis op tussen de twee.

Uit de oude doos

Ter ere van Moederdag in het Verenigd Koninkrijk op zondag werden twee foto’s gedeeld op Instagram. Een van koningin-gemalin Camilla met haar overleden moeder, en de ander van koning Charles als klein jochie met zijn moeder, Queen Elizabeth. Fans waren verknocht aan de lieve foto waarop Charles als ietwat chubby – maar heerlijke – peuter stralend naar de camera kijkt terwijl hij bij mijn moeder op schoot zit.

Gelijkenis

Fans gaan los onder de foto van kleine Charles. Zo wordt er gezegd: “Is het iemand opgevallen hoeveel de koning op deze foto op Harry als baby lijkt?” Een ander geeft toe: “Eerst dacht dat het Harry was.” “Precies wat ik dacht!”, vult een ander aan. Afijn, je hoeft ook geen absolute royal-fanaat te zijn om te zien dat vader en zoon als twee druppels water op elkaar lijken!

Aanwezig bij de grote dag

Wat de Britse gemoederen momenteel flink bezig houdt, is de vraag of Harry en zijn gezin van de partij zullen zijn bij de kroning van koning Charles begin mei. Nadat Harry in zijn boek Spare intieme details onthulde over zijn afbrokkelende relatie met zijn vader en broer en zijn reden om afstand te doen van het koningshuis, zou Charles het naar verluidt niet meer zien zitten om Harry nog uit te nodigen. Die uitnodiging is er uiteindelijk toch gekomen, maar hun kroost, Lilibet en Archie, zou nog altijd niet welkom zijn. Mogelijk haken de Sussex’jes hierdoor af. Het blijft nog even spannend, dus…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress/ NL Beeld

Laatste nieuws