Prinses Kate verrast met nieuw familiekiekje op Britse Moederdag

Kate & co stralen!

Waar wij Moederdag pas op 14 mei vieren dit jaar, is het vandaag voor de Britten al tijd om hun moeders eens in het zonnetje te zetten. Ook prinses Kate viert de speciale dag met haar kroost en ter gelegenheid wordt er een gloednieuw familieportret op Instagram gedeeld.

Nieuwe foto

Happy Mother’s Day from our family to yours ❤️”, klinkt het op de Instagram-pagina van de prins en prinses van Wales. Fotograaf Matt Porteous heeft Kate samen met zoontjes George en Louis en dochter Charlotte op de kiek gezet. Op de eerst gedeelde foto poseren mama en kids lachend voor de camera in – jawel – een boom. Op de tweede foto zien we een stralende Kate met Louis in haar armen.

De foto’s zijn afgelopen zomer gemaakt, toen de familie in hun landhuis Amner Hall in Norfolk verbleef. Kate draagt op de foto’s een casual outfit bestaande uit een high waisted skinny jeans en een broderie blouse van het merk M.i.h. Jeans. Looking good, Kate!

Reacties

“Zulke mooie foto’s. Ik wens de prinses van Wales een hele fijne Moederdag”, schrijft een volger in de comments. Een andere fan schreef: “Gelukkige Moederdag! Ik hoop dat je een heerlijke dag hebt met je mooie familie.”

Prinses Kate probeert zoveel mogelijk tijd met haar drie koters, prins George, prinses Charlotte en prins Louis, door te brengen. Zo staat ze zelf op het schoolplein om haar kinderen op te halen en houdt ze haar koninklijke agenda vrij tijdens schoolvakanties om er dan helemaal voor haar gezin te zijn. Toch worstelt ze weleens met een schuldgevoel, gaf Kate vorig jaar toe in de podcast Happy Mum Happy Baby. “En elke moeder die dat niet ervaart, liegt waarschijnlijk. Ik voel me voortdurend schuldig”, liet de prinses toen weten.

Bron: Hello magazine | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws