Kroost van William en Kate ontvangt hilarisch cadeau voor de kroning

Onderbroekenlol bij de Waleses

Vandaag weet Hello! Magazine te melden dat de jonge Waleses een prachtig cadeau hebben ontvangen dat ongetwijfeld voor een hoop gegiebel gezorgd zal hebben. 

Cadeautje voor de kroning

Met de grootse Coronation van opa Charles op 6 mei, zullen waarschijnlijk ook George, Charlotte en Louis van de partij zijn. Een belangrijke dag, die de jonge troonopvolgers maar weer eens herinnert aan hun speciale rol.

In de aanloop naar de kroning kunnen de drie zich in elk geval volop vermaken. Auteur Nicholas Allan heeft de drie namelijk elk een bijzonder prentenboek gestuurd: De onderbroek van de koning.

Onderbroekenlol

In dit boek staat een koning centraal, die erg veel waarde hecht aan zijn speciale slips. Zo kan hij niet regeren zonder zijn ‘royal pants‘, heeft hij een stel opblaasbare ‘space pants‘, en als eco-koning (waar kennen we dat ook alweer van?) heuse ‘organic pants‘.

Maar het állerbelangrijkste? Dat zijn zijn ‘coronation pants‘. Zonder z’n speciale Coronation-boxers kan de koning immers niet gekroond worden! Als zijn collectie onderbroeken door een foutje zoek raakt, moet er met man en macht gewerkt worden aan de veilige terugkeer van de koninklijke shorts. Je zou er maar aan moeten denken, tussen de gastenlijst, de ceremonie, en de kroon door.

‘Veel plezier’

Het allerleukste is dat Wills en Kate hoogstpersoonlijk hebben gereageerd op het hilarische cadeau. Hello! Magazine meldt dat zij de auteur in een persoonlijk briefje hebben bedankt voor z’n grappige gift. Volgens hun bedankje gaat ‘elk van de kinderen er veel plezier aan hebben’.

Dat wordt nog een gezonde dosis onderbroekenlol daar in Adelaide Cottage!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

 

 

Laatste nieuws