Wil je zien! Eerste trailer van ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ is gearriveerd

Dat belooft bijzonder steamy te worden!

Terwijl wij nog in spanning het volgende seizoen van Bridgerton afwachten, is er groot nieuws voor fans van de serie! Vandaag deelde Netflix namelijk een sensationele trailer van de serie rond de jonge koningin Charlotte.

Queen Charlotte

In Bridgerton zit koningin Charlotte natuurlijk stevig op de troon. Pracht, praal, intriges en roddels, romance en de nodige steamy scènes: over de afgelopen jaren heeft de serie zich bewezen als perfect bingemateriaal.

Geen wonder dus, dat de prequel, over de jonge Queen Charlotte, nog voor z’n release al op een hoop aandacht kon rekenen. En vanmiddag deelde Netflix de allereerste trailer van de gloednieuwe serie!

Royal drama

Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze Bridgerton-prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite – de wereld van de personages uit Bridgerton.

Voor deze prequel keert Golda Rosheuvel terug in haar rol als de volwassen Queen Charlotte. Haar jongere zelf wordt gespeeld door India Amarteifio, en echtgenoot koning George is voor de rekening van knappe acteur Corey Mylchreest.

Steamy

De teaser belooft, zoals we van de society gewend zijn, een hoop humor, dromerige romances, en natuurlijk enkele scènes met een hoog ooh la la-gehalte. “Ik realiseer me dat je geen enkele reden hebt om mij te mogen, maar als je me één avond van je tijd gunt, haat je me mogelijk iets minder”, fluistert de jonge koning zijn Charlotte toe. Dat wordt smullen!

We moeten nog héél even geduld hebben voor het release van de serie. Die verschijnt namelijk vanaf 4 mei dit jaar op Netflix. Zet de popcorn maar vast klaar!

Bron & Beeld: Netflix

Laatste nieuws