Wedding news: Gordon en vriend Gavin verloofd

'Hij geeft mij de liefde waar ik zo naar heb verlangd'

Prachtig nieuws voor Gordon en zijn vriend Gavin! Het koppel heeft zojuist op Instagram laten weten dat ze verloofd zijn.

Huwelijk

Gordon en Gavin – met wie Gordon sinds begin dit jaar samen is – zijn momenteel samen aan het genieten op de Malediven. Het lijkt erop dat de twee hier nu dubbel gaan genieten, want op Instagram deelt Gordon het heuglijke nieuws dat Gavin hem ten huwelijk heeft gevraagd. Iets wat de zanger niet aan zag komen.

“Gisteren tegen al mijn verwachtingen in ging mijn vriend op z’n knieën om mij ten huwelijk te vragen en kon ik niets anders zeggen dan JA’, schrijft hij bij een video op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Vervolgens deelt de zanger waarom hij zo gek is op zijn kersverse verloofde. “In alles raakt hij bij mij de juiste snaar en geeft hij mij de liefde waar ik zo naar heb verlangd”, schrijft hij. “Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel en kan ook niet stoppen met huilen van geluk en blijdschap.”

Achternaam

Het management van Gordon bevestigt aan ANP dat de lovebirds in het najaar van 2023 in het huwelijksbootje zullen stappen. Het stel is nog aan het kijken wat de trouwdatum precies wordt.

Ook laat Gordon weten dat hij de achternaam van zijn verloofde zal aannemen. “Eindelijk verlost van die achternaam🤣 Mr. Gordon Rozario klinkt zoveel beter, haha!” Van harte gefeliciteerd met jullie verloving, Gordon en Gavin!

Bron: Grazia, RTL Boulevard, Telegraaf | Beeld: NL Beeld/ BrunoPress

Laatste nieuws