Gordon verrast nieuwe liefde voor Valentijnsdag met romantisch gebaar

'Acht jaar alleen geweest met Valentijn, en nu ben ik bij jou!'

Vorige week werd bekend dat Gordon Heuckeroth weer helemaal gelukkig is in de liefde, en vandaag deelde de zanger en presentator een lieve foto met z’n vlam ter gelegenheid van Valentijnsdag.

Nieuwe liefde

Gordon heeft in z’n leven flink wat ups en downs gehad in de liefde. Z’n laatste relatie, met de destijds 24-jarige Jeffrey, liep na enkele maanden spaak. Sindsdien was het redelijk stil rond het liefdesleven van de BN’er.

Tot vorige week, want toen deelde Gordon in zijn Instagram Stories een aantal dolgelukkige foto’s met een knappe vent aan zijn zijde. Inmiddels weten we dat het hier gaat om Gavin Rozario, een dertigjarige Australiër.

Valentijnsverrassing

Via Instagram deelt Gordon nu een lading zoete foto’s en video’s van het stel in, jawel, de stad van de liefde: Parijs! De BN’er heeft z’n kersverse relatie verrast met een tripje naar de Franse hoofdstad, zo verklapt hij in z’n Insta Stories. En daar hebben de twee het prima naar hun zin, blijkt uit de foto’s en video’s!

Beeld: Instagram stories @Gordonheuckeroth

Smoorverliefd

Ook delen de love birds nog een zoete video met de Eiffeltoren op de achtergrond, waarin ze ‘de hele wereld’ een liefdevol Valentijn wensen. Awww! Maar ook daar houdt het overigens niet op voor Gordon en z’n hunky Australiër.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Ook heeft Gordon namelijk op zijn Instagram-feed een foto gedeeld met Gavin. “Vrolijke Valentijnsdag voor jullie allemaal! Houd nooit op met geloven in die ene ware liefde! Op een dag gebeurt het!” aldus de celeb.

In de reacties zijn de meningen verdeeld. “Doe nou maar rustig, straks is het weer een wassen neus”, schrijft de een, en een andere bezorgde fan schrijft: “Rustig aan, laat ze maar moeite voor jou doen”. Maar wie spotten we daar ook in de comments? Niemand minder dan Gavin zelf, die schrijft: “Fijne Valentijnsdag voor mijn boykie! Op nog vele, vele jaren meer!”. Ach, en zolang die twee gelukkig zijn, is dat het enige wat telt, niet waar? Beau Monde wenst het stel in elk geval ook een bijzonder liefdevolle dag!

Bron: Instagram @gordonheuckeroth | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..