Gordon laat zijn fysieke transformatie zien: ‘Ik vind het ongelofelijk’

Hij is de afgelopen twee maanden behoorlijk afgevallen.

Lees ook

Gordon is op social media vaak openhartig over zijn gewicht. De zanger heeft in de loop der tijd veel afvalpogingen ondernomen. Telkens leken ze succesvol, maar verloor hij even later de strijd tegen de kilo’s weer. Inmiddels is hij echter weer behoorlijk op weg: hij is al ruim 11,5 kilo afgevallen in twee maanden. Op Instagram verklapt hij hoe.

Onverwachts

Gorden is alweer een tijdje bezig met afvallen. In april meldde hij dat er al vijf kilo van af was, maar dat getal is inmiddels meer dan verdubbeld. Via zijn Instagram Stories geeft Gordon een update. “Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd”, begint hij vol trots. “Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen. In twee maanden tijd. Ja, ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht”, laat hij weten met een glimlach van oor tot oor.

Gordon

Gordon is erg verheugd over het nieuws. Beeld: Instagram Stories Gordon

Rust, reinheid en regelmaat

De vraag die veel mensen meteen stellen, is dan ook: wat is zijn geheim? “Het is niet iets van de afgelopen twee maanden”, deelt hij. “Ik ben al sinds vorig jaar begonnen met het roer om te gooien qua eten. Het allerbelangrijkste is voeding. Dat is 70 procent.” Hoe hij dat precies aanpakt? “Geen koolhydraten, althans bijna niet. Rust, reinheid en regelmaat… Dat zijn de woorden die de sleutel zijn tot het succes.” Aha!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Nooit te laat

Daarnaast deelt Gordon ook een indrukwekkende voor- en na foto van zijn transformatie. Althans, we kunnen het nog niet helemaal een ‘na’-foto noemen, want de zanger is nog niet klaar met zijn nieuwe levensstijl. “Lieve mensen, ik dacht echt dat het niet meer zou kunnen”, schrijft hij bij de foto’s.

“Ik ben er nog lang niet, maar ik moet en zal deze strijd weer gaan winnen! […] Ik heb mezelf enorm tekortgedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden. Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zag zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden! Je kan het!”

Bron: Dingen voor Vrouwen, Instagram Gordon | Beeld: BrunoPress, Instagram Gordon

Laatste nieuws

Zie ook