Charlene en Albert tonen zich eensgezind na scheidingsgeruchten

Als we de stralende gezichten mogen geloven, klopt er niks van de roddels.

Afgelopen week was het onrustig binnen de muren van het Prinselijke Paleis van Monaco: er circuleerde namelijk geruchten dat prinses Charlene en prins Albert in een scheidingsproces zitten. Het Monegaskische hof haalde uit naar de roddelpers en ontkende deze geruchten in een statement. Dat deze roddels inderdaad totaal ongegrond zijn, bewezen prinses Charlene en prins Albert toen ze afgelopen weekend – gelukkiger dan ooit – samen een bezoek brachten aan Monaco Women forum.

Geruchten

Het Franse tijdschrift Royauté beweerde dat de prins en prinses van Monaco in een scheidingsproces zitten. En dat deden ze niet op de meest subtiele manier denkelijk. Het blad plaatste prins Albert en prinses Charlene groots op de cover met als headline: ‘De avond waarop alles instortte’. Ouch! In een mum van tijd werd deze roddel natuurlijk overgenomen door andere sites en bladen wat het vuur nog meer aanwakkerde. De persdienst van het paleis zegt aan Royal Central dat ze ‘formeel de kwaadaardige geruchten ontkennen’ die door het Franse tijdschrift Royauté zijn verspreid. Ze voegden eraan toe dat de geruchten ’totaal ongegrond’ zijn.

Monaco Women forum

Voor het eerst sinds de roddels verschenen prinses Charlene en prins Albert afgelopen weekend samen in het openbaar. De twee leken gelukkiger dan ooit toen ze de prijzen avond van het Monaco Women’s Forum bijwoonden. Breed glimlachend en met een beschermende hand om Charlene’s middel – als we die stralende gezichten mogen geloven, klopt er dus helemaal niks van de roddels. Fans van de Monegaskische royals vonden het optreden fabulous. “De beste manier om op geruchten te reageren”, schrijven ze onder de Instagram-bericht van het officiële account van het hof.

Prinses Charlene stal – zoals gewoonlijk – de show en droeg voor de gelegenheid een glamorous zilveren glinster japonnetje van het luxe modehuis Akris. Ze maakt de outfit af met een stel verbluffende diamanten hangers in haar oren et voilà. Prins Albert toonde zich smaakvol in een navy blauw pak met matchende stropdas.

Bron: Hello! Magazine, Instagram @palaisprincierdemonaco | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws