Monegasken in Bollywood-glam tijdens het Rose Ball

Barbieroze, glitters en veren: niets was afgelopen weekend te gek voor de Monegasken.

Afgelopen weekend werd opnieuw duidelijk dat de Monegasken hun hand er niet voor omdraaien om zichzelf in een smaakvolle outfit te hijsen. Tijdens het jaarlijkse Rose Ball verschenen onder andere prinses Caroline en dochters Charlotte en Alexandra onder het mom van het Bollywood-thema in de meest glamoreuze jurken. 

Prinses Grace

Afgelopen zaterdag was de 67e (!) editie van het Rose Ball, het society event dat in 1954 in het leven werd geroepen door prinses Grace, en sindsdien dient als een bal waar geld wordt opgehaald voor de Princess Grace Foundation. Toch zouden de Monegasken de Monegasken niet zijn, als ze de gelegenheid niet zouden aangrijpen als een kans om hun meest glamorous outfit uit de royal kast te trekken.

Bollywood

Prinses Caroline en prins Albert mochten zich host noemen, en om het event iets op te spicen besloot Caroline – in overleg met goede vriend Christian Louboutin (ja, die!) – om als thema ‘Bollywood’ te gebruiken. Niet zo’n gek idee, want met zo’n thema is het natuurlijk niet meer geoorloofd om in de gebruikelijke statige jurken aan te komen zetten.

Bron: NL Beeld

Barbieroze, glitter en veren

Caroline heeft haar zelfgekozen dresscode in ieder geval waargemaakt, want de prinses verscheen in een zilver-met-roze Chanel Couture die – op z’n zachts gezegd – voorzien was van een flinke dosis glitter. Dochter Charlotte Casiraghi deed niet onder met een net zo glittery exemplaar van Chanel. Om de roze veren aan de onderkant van de jurk te laten terugkomen in de algehele outfit, koos ze voor een paar Barbieroze, satijnen handschoenen en een witte clutch. Normaal gesproken wellicht wat over the top, maar met deze dresscode niet meer dan zeer geschikt. Halfzusje Alexandra, die het thema duidelijk niet had begrepen, verscheen ten tonele in een ietwat vormeloze, zwarte avondjurk – een beetje jammer.

Bron: NL Beeld

Tatiana Santo Domingo was, duidelijk geïnspireerd door haar schoonmoeder, gekleed in een zilveren Jenny Packham. Beatrice Borromeo zou zo uit een Renaissance schilderij gestapt kunnen zijn in haar goud-zwarte Dior-jurk. Of het helemaal aansluit bij de Bollywood-sferen betwijfelen we, maar we moeten toegeven dat het d’r prachtig staat. Charlene miste, maar dat is tegenwoordig geen verrassing meer. Wel jammer, want we zijn ervan overtuigd dat de blonde prinses de show had gestolen.

Bron: Nouveau, All Things Amalia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws