Babynieuws uit Monaco: nog een kleinkind voor prinses Caroline!

De Grimaldi's zitten straks tot hun oren in de luiers.

Terwijl iedereen in spanning afwacht tot Marie en Louis Ducruet hun kleine spruit op de wereld zetten, is er in Monaco nóg meer babynieuws! Charlotte Casiraghi, de dochter van prinses Caroline, zou namelijk zwanger zijn.

Babynieuws

Volgens het Franse blad Voici hebben bronnen aan het Monegaskische hof bevestigd dat Charlotte Casiraghi zwanger is. Dit zou baby nummer twee zijn voor Charlotte en manlief Dimitri Rassam, naast hun vierjarige spruit Balthazar. Bovendien heeft Charlotte uit een eerdere relatie een achtigjarig zoontje: Raphaël.

Bump

Hello! Magazine weet te melden dat er al langer geruchten gingen over een mogelijke zwangerschap. Zo zou Charlotte namelijk in de afgelopen maanden in bijzonder loose-fitting outfitjes zijn verschenen bij allerhande evenementen.

Het Spaanse tv-programma Fiesta heeft gisteren enkele paparazzi-kiekjes getoond van de kleindochter van Grace Kelly met een zichtbare baby bump die tijdens een welverdiende vakantie voor zij weer in de luiers zit.

Grote familie

Voor trotse oma Caroline zou dit haar achtste kleinkind zijn – men zit niet stil daar in Monaco. Oudste zoon Andrea heeft namelijk al drie kids met zijn Tatiana, en jongste zoon Pierre heeft samen met grote liefde Beatrice twee kinderen.

Het Franse nieuwsblad schrijft dat Charlotte altijd al gedroomd heeft van een grote familie, dus een derde kleintje zou hier helemaal bij passen.

Wij wachten geduldig een officiële bevestiging af – én hopen natuurlijk op een hoop lieve foto’s van playdates met die andere kleine royal aan de kant van de Ducruets. Wie weet welke designer-babykleding de Grimaldi’s dit keer tevoorschijn gaan toveren.

Bron: Hello! Magazine, Voici | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws