Wat gebeurt er in Monaco? Charlotte Casiraghi in videoclip met gigantische corgi

Eat your heart out, Elizabeth!

Sinds Charlotte Casiraghi merkambassadeur is voor Chanel, spotten we haar steeds op bijzondere plekken – zoals op de catwalk op een paard. Deze keer zit ze niet op een paard, maar eh, wel op een vliegende haai.

Bezig bijtje

Charlotte, de kleindochter van prinses Grace Kelly, en de dochter van prinses Caroline, zit zeker niet stil. Naast het presenteren van podcasts en pronken met haar muzikale talenten, is ze nu namelijk ook te zien in een videoclip van Franse singer-songwriter Sébastien Telier. En dat is niet de eerste samenwerking van de twee.

Zo trad Casiraghi samen met hem op tijdens het tuinconcert van Chanel in 2021. Tellier is zeker geen onbekende van de Chanel-familie. Hij schreef de originele muziek voor de catwalkshows van het modemerk, waaronder die voor de Chanel’s Cruise-collectieshow.

Mademoiselle

Maar ook met zijn eigen muziekcarrière is Tellier lekker bezig. Onlangs heeft hij het nummer ‘Mademoiselle’ uitgebracht, die hij schreef als eerbetoon aan Coco Chanel. En wie zien we daar in de videoclip, op een vliegende haai én een gigantische corgi aaien – eat your heart out, Elizabeth – Charlotte Casiraghi. Het nummer is geïnspireerd op de muziek die Tellier heeft geschreven voor de herfst/wintercollectie van Chanel. Een bijzondere video kunnen we het wel noemen. Wat gebeurt hier eigenlijk?

Muzikale genen

Met haar muzikale appearance, treedt Charlotte in de voetsporen van haar oma en tante. Zo was Grace Kelly te zien in de musical High Society, waar ze een duet uitvoerde met Bing Crosby. De Cole Porter-klassieker stond zelfs maandenlang in de hitlijsten. Tante prinses Stephanie heeft ook een hit op haar naam staan. In 1986 bracht ze namelijk de dance-pophit ‘Ouragan’ (Frans voor windstorm) uit. Dit nummer werd ook in het Engels uitgebracht onder de naam ‘Irresistible’ en stond dertig weken lang in de hitlijsten. Aan muzikale talenten geen gebrek bij de Grimaldi’s, dus!

Bron: People Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws