Trotse ouders Constantijn en Laurentien geven update over Eloise

Plant het paar al een bezoekje in aan hun dochter?

Het is inmiddels een paar weken geleden dat gravin Eloise ons kleine kikkerlandje inruilde voor the Big Apple. Via Instagram deelt zij regelmatig leuke hotspots en shoptips, maar hoe gaat het verder met de ‘gravinfluencer’? Dit weekend werden haar ouders eens aan de tand gevoeld over het vertrek van hun dochter.

Uitgevlogen dochter

Prins Constantijn en prinses Laurentien hebben een stel ontzettend ondernemende kids. Zo heeft zoon Claus-Casimir zich volop op het ondernemerschap gestort, en is dochter Eloise hard aan de weg aan het timmeren aan de Amsterdamse Hotelschool….én op sociale media, natuurlijk.

Au moment vertoeft Elo in het sensationele New York, waar de gravin zo’n zes maanden doorbrengt voor haar stage. Daar lijkt zij het bijzonder goed naar haar zin te hebben, maar hoe vinden haar ouders het eigenlijk dat hun dochter uitgevlogen is naar de andere kant van de oceaan?

Koningsdag

Bij prinses Ariane bespeurden we toch een lichte zweem van heimwee, toen haar dit weekend werd gevraagd naar haar school in Italië. Maar bij Eloise zou daar totaal geen sprake van zijn. “Het gaat heel goed met haar! Ze geniet en ze geniet van haar stage, het is haar van harte gegund”, verklapte prinses Laurentien voor de camera’s tijdens het afgelopen weekend. “Het is veel verder dan Emmen”, grapte de prinses bovendien.

Met een dochter in New York City, ligt het natuurlijk voor de hand dat je er als ouders even gaat rondneuzen. Staat dat ook op de planning voor prins en prinses? Dat laten ze nog even in het midden. “Misschien wel”, aldus Constantijn.

Uit de spotlights

Eerder verklapte Eloise al wat de reden was voor haar vertrek. Zo deelde de gravin dat zij hoopt om in in New York een stukje van haar anonimiteit terug te vinden. “Ik wil er geen big deal van maken, maar ja, ik heb wel het idee dat er veel ogen op me zijn gericht”, vertelde Eloise aan LINDA.meiden. “Op straat is het logisch dat mensen elkaar even aantikken. Als iemand langer staart, vind ik het ongemakkelijk. Dan denk ik: herken je me? Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt”, aldus de gravin.

Gelukkig lijkt Elo zich dus he-le-maal op haar plek te voelen!

Bron: NPO, Vorsten, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws