Eloise van Oranje maakt zich klaar voor vertrek

'Zo gek om mijn kamer weer leeg te zien.'

Begin dit jaar liet gravin Eloise tot iedereens grote verrassing weten dat zij een half jaar lang in New York City zou vertoeven dit jaar. En nu komt het moment van uitvliegen steeds dichterbij! Via Instagram deelt ze een update over de laatste voorbereidingen.

Spotlights

Wanneer je een Oranje-telg bent, dan heb je waar je ook gaat of staat in ons kleine kikkerlandje de schijnwerpers op je snoet. En dat kan soms best uitdagend zijn, onthulde de oudste dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn.

Zo onthulde ze eerder dit jaar in gesprek met LINDA.meiden: “Ik wil er geen big deal van maken, maar ja, ik heb wel het idee dat er veel ogen op me zijn gericht.” Volgens Elo wordt er ‘irritant veel’ opgepikt van wat ze doet en vinden mensen er ook ‘van alles’ van. “Op straat is het logisch dat mensen elkaar even aantikken. Als iemand langer staart, vind ik het ongemakkelijk. Dan denk ik: herken je me? Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt.”

The Big Apple

En daarom vertrekt de ondernemende gravin dus naar New York City! Hier gaat zij een half jaar lang stage lopen. De voorbereidingen zijn inmiddels in full swing, onthult zij via Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELOISE (@eloisevanoranje)

“Genieten van de laatste paar dagen in Amsterdam en Den Haag”, schrijft ze bij de reeks foto’s. We zien onder meer een vrolijke foto van Elo met een grote vlag van de U-S of A poseren tijdens een verrassingsfeestje, waarvan zij vooraf niks door heeft gehad. Ook verklapt ze dat ze ‘veel goodbye dates‘ gehad heeft de afgelopen tijd. Daarnaast is ze flink aan het opruimen geweest en deelt ze een korte video vanuit haar studentenkamertje. “Zo gek om mijn kamer weer leeg te zien”, aldus Elo.

Wanneer Elo preciés uitvliegt is nog niet bekend, maar wij gokken dat we dit vanzelf via haar Instagram-pagina vernemen. Wij maken ons in elk geval klaar voor een aantal maanden vol eco friendly shoptips en sfeerbeelden vanuit NYC. Goede reis, Elo!

Bron: Instagram @eloisevanoranje, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws