Déze Oranje-dame vliegt uit naar New York

'Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt.'

Sinds het moment dat Eloise van Oranje haar Instagramaccount openbaar maakte, is ze uitgegroeid tot een heuse gravinfluencer. Met maar liefst 432.000 volgers is het dan ook niet zo gek dat de Oranje-telg overal en nergens herkend wordt. En dat is dan ook precies de reden dat Eloise binnenkort voor een half jaar naar New York vertrekt.

Bekende achternaam

Inmiddels weet Eloise als geen ander hoeveel aandacht je krijgt als royal én influencer. Ze snakt dan ook naar een beetje anonimiteit en vliegt daarom binnenkort uit naar New York om daar een half jaar stage te lopen. “Ik wil er geen big deal van maken, maar ja, ik heb wel het idee dat er veel ogen op me zijn gericht”, vertelt Eloise aan LINDA.meiden. Volgens Elo wordt er ‘irritant veel’ opgepikt van wat ze doet en vinden mensen er ook ‘van alles’ van.

Daarnaast hoort Eloise ook vaak dat ze veel aan haar bekende achternaam te danken zou hebben. Maar volgens de gravin is dat niet helemaal waaar. “Ik ga niet zeggen dat ik het allemaal zelf heb gedaan, maar je moet het uiteindelijk wel zelf dóén”, stelt ze. “Als ik een bitch zou zijn, zou niemand me volgen.”

Gevoel van herkend worden

Hoewel Eloise er zelf voor heeft gekozen om haar leven openbaar te delen, geeft ze toe het soms best lastig te vinden om overal herkend te worden. Zo gaat ze bijvoorbeeld minder op stap omdat er tijdens het uitgaan continu foto’s van haar gemaakt worden. “Op straat is het logisch dat mensen elkaar even aantikken. Als iemand langer staart, vind ik het ongemakkelijk”, vertelt ze. “Dan denk ik: herken je me? Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt.” En om dat gevoel kwijt te raken, gaat de jonge royal dus een half jaartje naar de big apple.

In de voetsporen van Máxima

In 2024 gaat het gebeuren: dan gaat Eloise voor een half jaar stage lopen in het buitenland. Bovendien treedt Elo daarmee in de voetsporen van haar tante Máxima. “Ik kan niet wachten. Niet dat ik mezelf zie als iemand die belangrijk is, meer dat niemand me kent”, aldus de gravin. Bij welk bedrijf Eloise stage gaat lopen maakt ze niet bekend. En dat snappen wij maar al te goed, want anders is ook in New York de anonimiteit van korte duur. Succes, Elo!

Bron: RTL, LINDA.meiden | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws