Eloise is zes weken nuchter: ‘Ik dacht echt: ik ga dood’

We zijn blij dat de gravin het overleefd heeft.

Naast verschijnen in allerhande tv-shows, het runnen van een eigen bedrijf en het schrijven van een boek heeft Eloise van Oranje nu nóg een missie. De gravin heeft zich gestort op een omstreden fitnessprogramma en daarbij is ook het drinken van alcohol uitgesloten. Elo vertelt vol trots dat zij al zes weken geen druppel meer heeft gedronken.

Omstreden afslankmethode

Onder de BN’ers is er tegenwoordig een grote hype op het gebied van fitness en voeding. De één na de andere beroemdheid waagt zich aan een afslankmethode waarbij je voor zo’n 2500 euro in acht weken strak wordt getrokken door hard te trainen en te minderen met calorieën. En als menig Nederlands celeb zich hiervoor leent, kun je als gravinfluencer natuurlijk niet achterblijven.

Vorige week deelde Eloise al een foto waarop ze al poserend haar fitte lijf toonde. “Did it, Done it, Liked it, Loved it“, schreef ze erbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DAG ÉÉN (@dageen.nl)

Zes weken nuchter

In de podcast Maandag Klaagdag van haar goede vriend Robbert Rodenburg vertelt Elo dat ook het schrappen van alcohol een aspect van haar fitnesstraject is. En hoewel de gravin nog maar drie jaar mag drinken, geeft zij toe toch echt even te hebben getwijfeld om deze loodzware taak aan te gaan. “Ik dacht echt: ik ga dood”, aldus Elo. Toch lijkt het dieet de gravin goed af te gaan. “Ik heb geen één keer gedronken in zes weken”, vertelt ze trots. “Maar ik ben wel een paar keer uiteten geweest. Maar dan gewoon bewust nadenken over wat je kiest.”

Reacties

Elo zegt veel steun te hebben gekregen van haar omgeving wat betreft het volgen van het omstreden afslankdieet. Toch lijkt niet iedereen onder de indruk van het programma waarbij je 2500 piek betaalt om vervolgens te doen wat iedereen doet om af te vallen. Op Instagram laten veel volgers zich uit op de manier waarop BN’ers zich lenen voor het dieet. “Ik snap niet dat dit zo prijzig moet zijn”, schrijft iemand onder Eloises Instagram-post. “Mooi en altijd goed om te sporten. Maar dit is niet te betalen”, stelt een ander.

Afijn, als Elo zich goed voelt bij dit afslankprogramma, wie zijn wij dan om te oordelen? De gravin ziet er in elk geval topfit uit!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @eloisevanoranje | Beeld: NL Beeld, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws