Wauw! Eloise en Laurentien hebben nominatie Women of the Year te pakken

Moeder en dochter zijn samen genomineerd.

Na het schrijven van een boek, behoorlijk wat verschijningen op tv én het opzetten van een eigen bedrijf is er nu nog een mijlpaal die Eloise van Oranje van haar lijstje kan strepen. Ze is namelijk samen met moederlief prinses Laurentien genomineerd voor de Bazaars Women of the Year Awards van tijdschrift Harper’s Bazaar. Op Instagram reageert de gravin op de nominatie.

Authentieke royal

Waar Eloise zich jaren geleden ontpopte als influencer, kennen we haar inmiddels als een dame met nog veel meer kwaliteiten. Met het lanceren van een eigen bedrijf én het schrijven van een boek bewees het nichtje van de koning dat ze écht wel meer is dan alleen een ‘gravinfluencer’. Tel daar een verschijning in badpak op nationale tv bij op en je hebt een niet zo doorsnee, maar wél authentieke royal.

Harper’s Bazaar

Dat Eloise niet zomaar een royal is, lijken ook de redactieleden van Harper’s Bazaar het over eens te zijn. Ze zijn zelfs zo onder de indruk van de gravin, dat ze haar hebben genomineerd voor de Bazaars Women of the Year Awards. De nominatie blijkt echter niet enkel en alleen voor de gravin te zijn: ook moeders prinses Laurentien is meegenomen in de aanstelling.

Volgens Harper’s Bazaar doorbreken zowel Eloise als Laurentien “alle koninklijke stereotypen”, en gebruiken beide hun bereikbaarheid om zich op een toegankelijke manier in te zetten voor goede doelen. “Laurentien maakt zich hard voor laaggeletterdheid in Nederland en werkt met haar Stichting Lezen en Schrijven hard toe naar een betere toekomst voor velen”, schrijft het blad. Eloise doet dit volgens het tijdschrift bij een ander, met net zo belangrijk onderwerp. “Op haar Instagram-account maakt ze mentale gezondheid bij jongeren bespreekbaar onder ruim 400 duizend volgers.”

Beeld: Instagram @eloisevanoranje

In haar Instagram stories reageert Eloise op de nominatie. “Omg trouwens, ik ben genomineerd samen met mijn mama”, schrijft de gravin. “Echt te te cool.” Nu maar hopen dat de royal ladies de winst ook daadwerkelijk in de wacht slepen. Beau Mondes stem hebben ze!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws