Hier shop je binnenkort de vintage items van gravin Eloise en prinses Laurentien

Worden we blij van!

Eloise van Oranje is samen met haar compagnon al maanden bezig met het opzetten van My Lima Lima: een bedrijf dat geld inzamelt voor goede doelen door luxe tweedehands kleding en accessoires te verkopen. Waar we eerder nog moesten gissen waar en wanneer we een kijkje tussen de pre-loved items van de royals kunnen nemen, kunnen we je er inmiddels meer over vertellen!

Eigen bedrijf

We kennen Eloise natuurlijk als de royal die een carrière als influencer startte, maar de laatste tijd werkt ze hard om te bewijzen dat ze écht wel meer is dan een ‘gravinfluencer’. Samen met haar compagnon Thomas Latcham heeft de gravin namelijk een heus eigen bedrijf opgezet dat geld ophaalt voor goede doelen door luxe vintage items te verkopen. Een bedrijf dat nu écht vorm begint te krijgen!

My Lima Lima

Als Eloise een nieuw project met beide handen aangrijpt, hoeven we geen half werk te verwachten. We hoopten het stiekem al even, maar My Lima Lima krijgt een heus eigen pand om doorheen te slenteren! De winkel van Eloise zal ergens in het eerste kwartaal van 2024 haar deuren openen en wordt gevestigd aan de Frederikstraat 16 in Den Haag. We kunnen niet wachten om straks een kijkje te nemen tussen de pre-loved items van misschien wel Máxima en Amalia… We mogen er in ieder geval vanuit gaan dat we er een pareltje van prinses Laurentien op de kop kunnen tikken. Afijn, daar hopen we dan maar op!

Aankondiging

Eerder schreven we al over de website die Eloise zonder aankondiging de wereld in slingerde en hoe de gravin het nieuws daarna op Instagram officieel bevestigde. “Sommigen hebben het misschien al gezien, veel van jullie waarschijnlijk niet…”, begon ze. “Maar ik deel met heel veel trots dat ik samen met Thomas een bedrijf heb opgezet. My Lima Lima heet het, en ons doel is zo veel mogelijk geld ophalen voor goede doelen door ingezamelde en ‘pre-loved’ kleren te verkopen.”

Fraaie visie

Met het opzetten van My Lima Lima bewijst Elo opnieuw dat ze het belangrijk vindt om zich in te zetten voor een betere wereld. Haar businessplan? Fashion lovers items laten doneren die én een tweede leven krijgen én geld opleveren voor goede doelen. De eerste liefdadigheidsorganisaties die op de steun van de gravin kunnen rekenen zijn bijvoorbeeld Kids Rights en Stichting Everyday People. Een mooi begin, al streven Elo en Thomas ernaar om zich uiteindelijk in te zetten voor nog grotere doelen die opkomen voor de gelijkheid van allerlei groepen in de samenleving.

Gloednieuw boek

En dat doet Elo niet alleen met haar eigen business. Ze schreef onlangs nog een kinderboek over duurzame mode, wat precies in dat straatje past. De gravin sloeg hiervoor de handen ineen met de Schone Kleren Campagne om bewustwording te creëren rondom de problemen door fast fashion. Het kinderboek is een van de boeken die zijn bedoeld om zowel thuis als op school de dialoog aan te wakkeren over verschillende, soms complexe maatschappelijke kwesties, zoals klimaat, duurzaamheid en een onveilige leefomgeving.

En daar is onze gravinfluencer de uitgelezen persoon voor! Op haar sociale mediaplatforms heeft Eloise het onderwerp duurzame mode al meerdere keren aangehaald. Zo vertelde ze onder andere dat ze bijna al haar kleding tweedehands aanschaft. De royal benadrukt het belang van de Schone Kleren Campagne, die niet alleen pleit voor verbeterde arbeidsomstandigheden, maar ook voor eerlijke kledingproductie. Eloise benadrukt: “Dit aspect is voor mij van groot belang. Ik hoop via dit boek deze boodschap te kunnen verspreiden.”

Ga jij een bezoekje brengen aan de shop van Eloise? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Libelle, Archief Beau Monde | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws