Prinses Laurentien en gravin Eloise nemen bijzondere award in ontvangst

Ze ontvangen de prijs van een wel héél bekend gezicht!

Een bijzonder zoet moment gisteravond: bij de uitreiking van de Women of the Year Awards vielen prinses Laurentien en haar dochter, gravin Eloise, namelijk gezamenlijk in de prijzen. En die award mochten ze in ontvangst nemen van een wel héél bekend gezicht!

Women of the Year

Gisteravond vond in het Stedelijk Museum Amsterdam een wel heel bijzondere prijsuitreiking plaats: het was namelijk weer tijd voor de Women of the Year-ceremonie, die jaarlijks terugkeert. Hierbij worden krachtige vrouwen vanuit heel Nederland in het zonnetje gezet om hun inzet voor de maatschappij.

Een poosje geleden schreven we al dat Elo en Laurentien samen genomineerd waren voor één van deze prijzen. In totaal werden er zes awards vergeven, waarvan vijf winnaars werden vastgesteld door Harper’s Bazaar, die de boel organiseert. De zesde prijs was echter de Publieksprijs, waarvoor iedereen kon stemmen.

Prijs

Gisteravond werd duidelijk dat prinses Laurentien en haar dochter die felbegeerde Publieksprijs in de wacht hadden gesleept. En die kwamen zij helemaal in style in ontvangst nemen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blauw Bloed (EO) (@eo_blauwbloed)

Bovendien geldt dat de organisatie voor elk van de winnaars een ‘dierbare’ had gekozen om de award aan de gelukkigen te overhandigen. En in het geval van Laurentien en Eloise was dat niemand minder dan prins Constantijn! Op beelden van de uitreiking zien we hoe moeder en dochter in lachen uitbarsten wanneer ze hun man en vader het podium zien betreden.

Beeld: NL Beeld

Op de beelden spotten we bovendien dat Lau en Elo(lo) lekker matchend in zwarte jumpsuits verschenen zijn. Laurentien combineert haar outfit met een Tara Jarmon-jasje, waar Eloise gaat voor een risqué opengesneden detail. Lekker rebels van de gravin – zoals we haar inmiddels kennen en waarderen!

Powervrouwen

De Oranje dames werden geroemd om hun inzet voor de goede zaak. Zo viel bij hun nominatie te lezen: “De twee gebruiken hun bereikbaarheid om zich in te zetten voor goede doelen en doen dit op een toegankelijke manier. Laurentien maakt zich hard voor laaggeletterdheid in Nederland en werkt met haar Stichting Lezen en Schrijven hard toe naar een betere toekomst voor velen. Eloise pakt weer heel andere, maar net zo’n belangrijke onderwerpen aan. Op haar Instagram-account maakt ze mentale gezondheid bij jongeren bespreekbaar onder ruim 400 duizend volgers.”

Naast Laurentien en Eloise vielen ook Karsu Dönmez (Woman of the Year), Willemijn Verloop (Internationaal), Tess van Zalinge (Rising Star), Tania Kross (Oeuvre), en Corinne Goddijn-Vigreux (Business) in de prijzen. Gefeliciteerd dames!

Bron: UFO No More, Nouveau, Blauw Bloed, Harper’s Bazaar | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws