Prinses Gabriella lijkt als twee druppels water op Charlene in biker-chic outfit

Het modeprinsesje verscheen in een stoer biker-jasje bij de ePrix in Monaco.

Afgelopen weekend gaven de Grimaldi’s hun acte de présence op het podium bij de ePrix van Monte Carlo. En hoewel het hele gezin er weer piekfijn uit zag, waren onze ogen vooral gericht op de jonge Gabriella, die in een roze rocker-chic outfit verscheen waarmee ze sprekend op haar moeder leek.

Zo moeder, zo dochter

Ze mag dan nog maar 9 jaar oud zijn, maar Gabriella staat natuurlijk nu al bekend als Monaco’s modeprinsesje. Maar ja, hoe kan dat ook anders, wanneer mode-icoon Charlene je moeder is? Ook bij de ePrix van Monte Carlo afgelopen weekend verscheen de jonge Monegaskische prinses weer in een fashionable outfit die bewijst dat ze het modegevoel van haar moeder heeft overgenomen.

Gabriella verscheen in een stoere leren jas van Polo Ralph Lauren in suikerspin-roze, gecombineerd met een witte jeans en bijpassende suède loafers van Loro Piana. Haar prachtige blonde lokken waren opgestoken in een vlecht, terwijl haar pony langs haar gezicht viel, waardoor haar gelijkenis met haar moeder nog sterker naar voren kwam.

Beeld: NL Beeld

Zoals we van haar gewend zijn, verscheen ook Charlene zelf weer in een outfit waar je ‘u’ tegen zegt. Dit keer koos Hare Doorluchtige Hoogheid voor een head-to-toe Louis Vuitton ensemble, bestaande uit een tailored jasje, cargo broek en zwarte pumps. Deze look maakte ze af met een subtiele smokey eye en een dieproze kleurtje op haar lippen.

Beeld: NL Beeld

Royal twins

Nog een leuk detail: niet alleen leek Gabriella als twee druppels water op haar moeder, maar ze was ook daadwerkelijk twinning met haar tweelingbroer Jacques! Hij rockte namelijk net als zijn zusje een leren jas en jeans, zij het in een iets stoerder kleurtje. Enorm zoet, non?

Beeld: NL Beeld

Eigen persoonlijkheid

Ondanks dat de royal twins behoorlijk op elkaar lijken, zijn ze qua persoonlijkheid behoorlijk verschillend. “Jacques is wat meer verlegen en rustig, Gabriella is meer extrovert en niet op haar mondje gevallen”, vertelde prins Albert een tijd geleden aan People. Daarnaast is het prinsje volgens zijn vader “iemand die goed observeert en de situatie inschat” terwijl zijn zus “geen enkele schaamte kent in het bijzijn van andere mensen.” Gabriella is “dol op dansen en zingen”, iets waar Jacques dan weer niets van moet hebben.

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws