Wauw: prinses Charlene schittert in glitterpak tijdens Bal de la Rose

De prinses keerde na acht jaar terug in de Salle des Etoiles in Monte Carlo.

Afgelopen weekend was het weer tijd voor een van de grootste spektakels in Monaco: Bal de la Rose. En hoewel menig royal aanwezig was op het evenement, waren alle ogen gericht op prinses Charlene – die na acht jaar weer aanwezig was op het evenement.

Aanwezigheid

Samen met haar man, prins Albert van Monaco, opende Charlene het grote jaarlijkse evenement dat tot één van de hoogtepunten behoort op de sociale kalender van de royals. De prinses was voor het eerst sinds acht jaar aanwezig. En hoewel haar aanwezigheid an sich al een spektakel was, trok ze helemaal alle aandacht naar zich toe door middel van haar fabuleuze look.

Het glitterthema ‘disco’ werd dit jaar door niemand minder dan prinses Caroline van Hannover gekozen. Prinses Charlene wist zich wel raad met de dresscode en trok een fonkelende jumpsuit van Elie Saab uit de kast. De jumpsuit bestaat volledig uit glitterpailleten, is getailleerd en heeft een diep decolleté. Ze stylede haar outfit af met een clutch, ook van Elie Saab.

NL Beeld

Nieuwe coupe

De sprankelende outfit was echter niet het enige opvallende aan de prinses, want ook haar nieuwe coupe viel op. De afgelopen maanden heeft de royal al meerdere keren haar hairdo veranderd. Zo verruilde ze haar gebruikelijke platinablonde pixie voor een mini bob met pony, ook wel de ‘Bixie-Bob’ genoemd.

Bij een nieuw kapsel hoort natuurlijk ook een goede make-uplook. Ze droeg een glinsterende smokey eye en dramatische winged eyeliner. En óf Charlene zich aan de dresscode heeft gehouden!

NL Beeld

Nog meer glitter en glamour

De jumpsuit heeft heel wat weg van de onvergetelijke Goldfinger jurk van Jenny Packham, die prinses Kate droeg naar de James Bond No Time To Die filmpremière in september 2021.

NL Beeld

Maar dat is nog niet alles, zo verscheen Charlotte Casiraghi – de oudste dochter van prinses Caroline – in CHANEL, prinses Alexandra van Hannover – de jongste dochter van prinses Caroline – in een zwarte edgy dress afgestyled met een Celine tasje en Beatrice Borromeo – vrouw van Pierre Casiraghi, jongste zoon van prinses Caroline – in een prachtige couture-jurk van Dior. Royals en glitter, het blijft een spektakel!

Bron: Nouveau, HELLO! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws