Charlene schittert in rocker-chic te Monte Carlo

Albert koos ervoor om met z'n zus te matchen.

Geen Monaco zonder glitter en geen Monte Carlo zonder glamour! Gisteravond was het groot feest in het microstaatje van de megarijken, met de opening van het gloednieuwe etablissement Amazónico aan het Place du Casino. Uiteraard waren de Grimaldi’s ook niet te beroerd om even acte de présence te geven!

Feestelijke opening

Het blijft toch een beetje bijzonder: de gemiddelde Nederlandse restauranteigenaar kan er alleen maar van dromen dat onze Oranjes aanwezig zijn bij een grand opening. In Monaco hoort ’t er echter een beetje bij.

Zo waren gisteren namelijk prins Albert en prinses Charlene samen met prinses Stéphanie, en haar kroost, Camille Gottlieb, Louis Ducruet, en schoondochter Marie Ducruet, en familievriendin Melanie-Antoinette de Massy bij de opening van het gloednieuwe restaurant Amazónico, dat geheel is geïnspireerd op de Zuid-Amerikaanse jungle.

Albert Charlene Stephanie
Beeld: NL Beeld

Matchende outfits

Leuk detail: het lijkt erop dat de prinselijke familie ook hun outfits op dit thema heeft afgestemd! Zo spotten we prinses Stéphanie in een Aztec-print blazer – een niet te missen eyecatcher – en lijkt zelfs prins Albert zijn nette dasje voor de gelegenheid afgestemd te hebben op de kleurrijke outfit van z’n zus! Stéphanies schoondochter Marie ruilde de luiers van de (gisteren jarige) dochter Victoire gisteravond in voor een blouse met een botanisch printje, en dochter Camille heeft haar chique zwarte outfit afgemaakt met een fleurig zijden sjaaltje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monaco Matin (@monacomatin)

Charlene had echter geen boodschap aan enig thema, en koos voor een rocker chic-outfit, met een nauwsluitende leren pantalon, bronzen top en een donkere blazer van een glitterende bouclé-stof (wellicht de Akris Silk Lurex Blend Blouse en Fringe Bouclé Jacket?), en accentueerde haar stoere look met een elegant cat eye make-upje. Klassiek edoch stoer: zo kennen we Hare Doorluchtige Hoogheid!

Vorstelijke locatie

Mocht je zelf binnenkort nog in Monaco te vinden zijn: de Amazónico vind je op de bovenverdieping van het Café de Paris, waar je uitkijkt op onder meer grote namen als BVLGARI, Loro Piana, en Rolex. Tja, Monaco is niets als niet luxe, non?

Bron: Monaco Matin | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws