Eloise onthult: deze schuilnaam gebruikt ze tijdens het uitgaan

Tijdens een wilde stapavond transformeert Elo in Anna.

Dat Eloise van Oranje trots op wie ze is, moge duidelijk zijn. De gravin is niet bang om zich te laten zien en doet dat op allerhande manieren. Toch kiest ze ervoor om niet altijd als Eloise door het leven te gaan. In de podcast Darmstad FM onthult Elo namelijk dat zij tijdens het uitgaan een schuilnaam gebruikt.

Podcast hier, podcast daar

Eloise lijkt soms wel op meerdere plekken tegelijk te zijn. Waar ze vorige week nog in de podcast van goede vriend Robbert Rodenburg te gast was, verschijnt ze een paar dagen later in Darmstad FM. En daar doet de gravin – net als in Maandag Klaagdag – een aantal opvallende uitspraken.

Schuilnaam

Hoewel Eloise zich absoluut niet schaamt voor wie zij is, vertelt ze in de podcast dat ze het soms ook wel lekker vindt om even niet ‘die gravin’ te zijn. Daarom gebruikt ze tijdens het uitgaan niet haar eigen naam, maar een schuilnaam: Anna. “Dan weten mijn vrienden en vriendinnen om me heen: Elo is dan Anna.” Tijdens het stappen kan Elo er namelijk nogal eens van balen dat ze herkend wordt. “Mensen zeggen vaak: ‘Ik ken jou ergens van.’ En dan heb ik daar even geen zin in. Niet met uitgaan. (…) Dan is het leuk als vrienden naar me toelopen en zeggen: ‘Hey An, kom je even mee?’ Dan zie je echt die verwarde blik.”

Goed, tot zover de schuilnaam: we zullen immers niet de enige zijn die de podcast hebben geluisterd.

Grenzen

Au moment weet Eloise heel goed waar ze mee bezig is wat haar social media betreft. Toch vertelt ze dat dit niet altijd zo is geweest. Aan het begin van haar influencer-carrière hield zij bijvoorbeeld weinig rekening met de grenzen van haar ouders. Daarop werd Elo dan streng, doch koninklijk op haar vingers getikt. “Mijn ouders zeiden dan: je kan dingen zelf heel leuk vinden, en je kan over je eigen leven wel dingen posten, we staan ook achter je. Maar dit is ons leven en je deelt nu iets wat wij niet fijn vinden. Daar moet je een balans in leren vinden en het accepteren als iemand zegt: ik wil niet dat je dit post. Hoe leuk het filmpje ook mag zijn.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws