Jordaanse royals delen stralend nieuw portret van zwangere prinses Rajwa

Ter ere van haar 30e verjaardag deelt de familie een aantal prachtige nieuwe foto's.

Afgelopen weekend was het feest in Jordanië! Daar mocht prinses Rajwa namelijk 30 kaarsjes uitblazen. Ter ere van deze gelegenheid deelde het Hasjemitische koningshuis een aantal prachtige nieuwe foto’s van de beeldschone kroonprinses.

Portret

Rajwa’s nieuwe levensjaar wordt ingeluid met een tweetal prachtige portretten. Op de eerste foto draagt zij een donkerblauwe velvet top met bijpassende rok van het merk Rabanne. Zowel op de rok als in haar oren komen schitterende kristallen terug. Op het tweede portret zien we Rajwa in een zwarte wikkeljurk, met een elegante tiara en bijpassende sieraden. Wát een plaatjes!

Een leuk detail: zowel de oorbellen op de eerste foto als de tiara op de tweede foto werden door de prinses gedragen tijdens haar extravagante bruiloft met kroonprins Al Hussein afgelopen jaar.

Kroonprins

Ook de kroonprins stond stil bij de verjaardag van zijn vrouw. Op Instagram trakteerde hij ons namelijk op nóg een nieuwe foto van de jarige prinses. Op deze foto draagt zij een rode jurk met lange mouwen, gecombineerd met Schiaparelli’s opvallende Mouth and Eye oorbellen in kopergoud. De look wordt afgemaakt met de bijpassende gouden clutch van Bottega Veneta.

Bij dit mooie kiekje deelt Al Hussein ook nog eens een lieve boodschap voor zijn vrouw. “May God continue to bless and nurture the bond between us. Happy Birthday Rajwa!”, luidt de caption onder de foto.

Zwangerschap

Hoe recent al deze foto’s precies zijn genomen, weten we niet. Want hoewel onlangs bekend gemaakt werd dat prinses Rajwa in verwachting is van hun eerste kindje, kunnen wij nog geen baby bump bespeuren…

Het nieuws van Rajwa’s zwangerschap is natuurlijk de cherry on top op hun huwelijk, dat zich vorig jaar met de nodige pracht en praal voltrok. De koninklijke spruit wordt deze zomer al verwacht. Wij zijn enorm benieuwd of er een Jordaans prinsje óf prinsesje bij gaat komen!

Bron: Vogue Arabia, Instagram @alhusseinjo | Beeld: NL Beeld / Abaca Press

Laatste nieuws