Prinses Kates tas is een gewild item deze lente

Een echt fashion-icoon!

Op de dag van haar afstuderen flaneerde de toenmalige Kate Middleton, nu de Princess of Wales, zoals we van haar gewend zijn in een beeldschone outfit langs de universiteit. Het is al bijna twintig jaar geleden, maar de tas die zij toen bij haar droeg, is deze lente weer een must-have. Wat is ze een trendsetter!

Longchamp Le Plage-tas

Als we bladeren door de archieven dan zien we dat Kate op de dag van haar afstuderen aan de universiteit er net zo goed uit ziet als we van haar gewend zijn. Maar een bepaald accessoire dat ze had toegevoegd aan haar outfit trekt nu opeens weer volop aandacht. Over een arm droeg de prinses een Longchamp Le Pliage-tas in de maat medium. De koffiebruine tas is gemaakt van gerecycled polyamide, en kan worden opgevouwen. Zo kun je’m makkelijk overal mee naartoe nemen als-ie leeg is. Handig! De leren hengsels geven de tas een chique touch.

 

kate studie tas
Bron: NL Beeld

Must-have

Door het eenvoudige ontwerp is de tas tijdloos, en zowel oudere dames als jongere meiden zijn weg van dit stukje arm candy. De tas is nog steeds een grote hit onder de dames. Op Tik-Tok laten een groot aantal meiden hun nieuwe aanwinst zien, en ze tonen vol enthousiasme hun must-have van dit voorjaar. Dit perfecte lente-item is in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Het grootste formaat is ideaal te gebruiken voor een weekendje weg en de middelste variant, die Kate draagt is perfect voor een stedentrip of een bezoekje aan het terras. De lichtgewicht tas zorgt er bovendien voor dat je geen onnodige kilo’s aan je arm hebt hangen.

Multifunctioneel

De toenmalige vriendin van prins William stijlde haar tas met een zwarte kokerrok en een getailleerd wit overhemd met een laag uitgesneden halslijn. De doorschijnende zwarte panty en zwarte hakken met een puntneus maakten Kates outfit helemaal af. Aan haar outfit werd natuurlijk ook een afstudeermantel toegevoegd, maar deze misstond haar ook zeker niet.

De tas werd door Kate bij deze classy formele outfit gedragen, maar kan dus bij iedere gelegenheid aan elke outfit worden toegevoegd. De ritssluiting zorgt ervoor dat je al je accessoires veilig kunt opbergen. De medium uitvoering is zelfs groot genoeg om een laptop in mee te nemen. Zo kun je de tas, naast je geplande voorjaarsuitstapjes, ook gebruiken naar je werk. Multifunctioneel dus!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws