Babynieuws vanuit Jordanië: Prinses Rajwa is zwanger!

Een nieuwe Jordaanse royal op komst!

Het Jordaanse hof deelt vandaag heugelijk nieuws. Prins Hussein en prinses Rajwa zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje! De koninklijke spruit wordt deze zomer al verwacht.

Verklaring

In een verklaring maakt het Jordaanse hof het prachtige nieuws wereldkundig. “Het Royal Hashemite Court is verheugd aan te kondigen dat Hunne Koninklijke Hoogheden kroonprins Al Hussein bin Abdullah II en prinses Rajwa Al Hussein deze zomer hun eerste kind verwachten”, klinkt het vanuit Jordanië. “Het Koninklijk Hasjemitisch Hof feliciteert bij deze gelegenheid Hunne Majesteiten koning Abdullah II en koningin Rania Al Abdullah van harte en wenst Hunne Koninklijke Hoogheden Kroonprins Al Hussein en Prinses Rajwa een goede gezondheid en vreugde bij het verwelkomen van hun baby.”

Cherry on top

De blijde verwachting van prins Hussein en prinses Rajwa is de cherry on top op hun huwelijk, dat zich vorig jaar met de nodige pracht en praal voltrok. Met een kleine, intieme ceremonie en een daarop volgend knalfeest te midden van een overduidelijk dolverliefd koppel moet het een bijzondere dag zijn geweest. Willem-Alexander, Máxima en Amalia zullen het geweten hebben, want zij behoorden tot de 140 genodigden en kregen zelfs een indrukwekkend plekje op de voorste rang – pal naast de ouders van de bruid!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Prinses Rajwa zelf zag er op haar grote dag adembenemend uit in gedrapeerde satijnen jurk van Elie Saab

Beeld: NL Beeld

… En de verliefde blikken die er tussen haar en prins Hussein werden uitgewisseld maakten de dag meer dan compleet.

Beeld: NL Beeld

Dat het met die liefde wel goed zit, blijkt nu dus opnieuw, want het stel is in blijde verwachting. Deze zomer krijgen we er een Jordaans prinsje of prinsesje bij. Namens Beau Monde van harte gefeliciteerd!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld, Instagram @koninklijkhuis

Laatste nieuws