Prins Albert neemt gezin gezellig mee naar ontmoeting met Franse president

Jong geleerd, oud gedaan!

Een mooi moment voor prins Albert deze week! Hij mocht namelijk uit handen van de Franse president, Emmanuel Macron, een prestigieuze onderscheiding ontvangen. En ach ja, voor zo’n belangrijk moment met de president van Frankrijk neem je natuurlijk ook gewoon je kinderen mee naar je werk, non?

Prestigieuze prijs

Microstaatje Monaco en buurland Frankrijk kunnen natuurlijk moeilijk zonder elkaar. Er worden dan ook regelmatig bezoekjes over en weer afgelegd, en daarbij wil prins Albert z’n lieftallige prinses Charlene of hun tweeling Jacques en Gabriella nogal eens mee op sleeptouw nemen. Zo ook deze week!

Op kiekjes die het Palais Princier gisteravond deelde op Instagram, is te zien hoe Hunne Doorluchtige Hoogheden met hun kroost poseren naast president Macron bij het Palais de l’Élysée. Hier krijgt Albert een insigne omgehangen door de Franse politicus, omwille van ‘verdiensten in de landbouw’.

“Deze prijsuitreiking vond plaats in het bijzijn van S.A.S. Prinses Charlene, H.K.H. de Prinses van Hannover, kroonprins Jacques, prinses Gabriella, en verschillende Monegaskische en Franse persoonlijkheden”, zo valt er bij de beelden te lezen.

Naast het prinselijk gezinnetje was ook prinses Caroline aanwezig bij de uitreiking, en die stond op de kiekjes trots te glunderen naast haar broer.

Stijlvolle Grimaldi’s

Uiteraard gingen de Monegasken voor de gelegenheid lekker business chic gekleed. Zo droeg Charlene een lichtroze pak met tartan-motief, dat zij combineerde met een set beige pumps en een simpele witte blouse. Prinses Caroline ging op haar beurt gekleed in een zwart-wit ensemble, waarbij uiteraard een tasje van Chanel niet mocht ontbreken. En geef haar eens ongelijk!

De twins waren bovendien zoet matchend met hun ouders. Zo droeg Gabriella een lichte outfit met haar Dolce & Gabbana-jas en beige muiltjes voor de ontmoeting met de Franse president. De kleine Jacques droeg net als z’n vader een strak blauw pak, met stropdas en al. Jong geleerd, oud gedaan!

Bron: UFO NO More, Palais Princier de Monaco | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws