Gespot: hangt Amalia’s jurk bij Eloise in de winkel?

Krijgt de winkel van de gravin nu een nóg royaler randje?

Toen gravin Eloise aankondigde dat zij een winkel zou openen met pre-loved kwaliteitsmode, vroegen we ons al af of dit zou betekenen dat er binnenkort koopjes van de Oranjes te vinden zouden zijn. Nu lijkt het erop dat nichtje Amalia mogelijk één van haar japons gedoneerd heeft!

My Lima Lima

Samen met haar moeder, prinses Laurentien, en goede vriend Thomas Latcham, opende de ondernemende gravin Eloise begin deze maand de deuren van haar eigen winkel: My Lima Lima.

Het bedrijf zamelt geld in voor goede doelen door luxe tweedehands kleren en accessoires te verkopen. In november openden moeder en dochter al een pop-up store in Scheveningen, en inmiddels kun je dus sinds 2 februari terecht aan de Frederikstraat in Den Haag voor tweedehands luxe items voor het goede doel.

Koninklijke mode

Een garderobe als Máxima of Amalia? We kunnen er alleen maar van dromen. Toch lijkt de kans nu groter dan ooit dat je een kleedje van de koningin of kroonprinses in handen kunt krijgen.

Zo hebben de oplettende experts achter All Things Amalia een jurk gespot bij My Lima Lima die ons wel héél bekend voorkomt! Op hun website deelt redacteur Ella Vermeulen een kiekje van de japon. Herken jij ‘m?

Geheugen opfrissen

Mocht je dit kleedje nog niet herkennen uit de foto bovenaan dit artikel, hier nog een kleine opfrisser voor je geheugen:

Amalia jurk Raad van State
Beeld: NL Beeld

Het is een donkerblauwe japon van LaDress, die de Prinses van Oranje in december 2021 droeg toen zij werd binnengeleid bij de Raad van State, de dag na haar achttiende verjaardag. Toen combineerde ze de japon nog met een warme mantel van royal favourite Natan om het kille decemberweer te doorstaan.

Maar ook voor de zomer is deze LaDress-jurk een prima keuze, zo bewees Amalia vorig jaar. Toen mocht de japon namelijk mee in de koffer naar de Caraïben, waar C.A. de japon droeg tijdens het bezoek aan Curaçao.

Máxima en Amalia, Curaçao 2023.
Beeld: NL Beeld

Royaal randje?

Of het hier echt gaat om dé japon die door onze kroonprinses werd gedragen? Dat is natuurlijk niet zeker. LaDress is immers een populair merk onder royals én niet-royals. Stijlvol, tijdloos, en elegant: wij snappen wel dat de jurken van LaDress óók als tweedehands parels nog razend populair zijn.

Misschien toch tijd om maar eens een middagje shoppen in Den Haag in te plannen!

Bron: All Things Amalia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws