Constantijn en Laurentien zoeken Eloise op in New York

Citytrip met de royal fam!

Terwijl ze volop het studentenleven leidt in New York, kan een bezoekje van haar ouders ook geen kwaad. Gravin Eloise is nog maar een maand op stage in the city that never sleeps en krijgt haar ouders nu al op bezoek. Ze deelt de stad die ze nu haar thuis noemt vol liefde met haar ouders…én haar volgers op Instagram!

Avontuur

Dat Eloise buiten Nederland is gaan kijken voor een stageplek is geen verrassing. We kennen haar als iemand nieuwe uitdagingen niet uit de weg zou gaan. Van het uitbrengen van een kinderboek tot het openen van een kledingwinkel, voor onze gravin is niets te gek. Ze studeert hiernaast ook nog aan Hotelschool The Hague. Toen ze op zoek moest naar een stageplek, ging ze ook niet voor de makkelijke weg. De gravin ging het avontuur aan en deelt met haar volgers haar nieuwe studentenleven.

Toeristische trekpleister

Eerder gaf Eloise al aan dat ze het heerlijk vond om onherkenbaar over straat te kunnen gaan. Op haar sociale media laat ze ook zien dat ze niet alleen maar in haar kleine studentenpaleisje zit. Ze deelde eerder al haar hotspots van de stad en beloofde haar volgers bij nieuwe tips een update te geven. En inmiddels is het lijstje met tips alleen maar groter aan het worden!

De afgelopen tijd heeft ze meerdere Nederlandse mensen op bezoek gehad. Samen met haar vrienden Robbert Rodenburg en Daan Hoogervorst, van de podcast Maandag Klaagdag, bezocht ze de toeristische trekpleisters zoals verschillende musea, maar ook een wandeling door Central Park kon niet ontbreken. Naast de toerist uithangen, is het decadent eten ook niet verdwenen uit het leven van de gravin. Zo bezochten ze het luxe restaurant Zuma. “Jammer genoeg een 7 van de 10, hele coole sfeer maar het eten niet echt waard voor de prijs”, schrijft ze op haar Instagram met een knipoog. Ze is zó lekker normaal gebleven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Familiebezoek

Ook de royal fam zoekt Eloise op in haar geliefde stad. Prins Constantijn en prinses Laurentien gingen namelijk langs bij hun dochter om samen de stad te verkennen. Via haar Instagram-account neemt Eloise haar volgers een dagje mee op pad om te laten zien wat de familie samen doet. “Ik heb me helemaal ready gemaakt”, begint ze de video. Vanaf een dakterras met een schitterend uitzicht laat ze haar outfit van de dag zien. Ook poseert prinses Laurentien vrolijk voor de camera met een cheeky pose. Moeders lijkt dus ookhelemaal klaar te zijn voor de dag!

Allereerst bezoeken ze een museum. “M’n ouders zijn nu in New York dus natuurlijk moeten we nu naar musea”, vertelt Eloise. Hier hebben moeder en dochter onderling nog een pleziertje, wanneer Eloise gekscherend op schetsen wijst op modellen die op haar ouders lijken. Of Lau het daar ook zo mee eens is? Tja…

“M’n moeder is terug naar het hotel gegaan en m’n vader en ik zijn gaan lopen”, vertelt ze verder. Ze lopen samen door de straten van New York en scoren onderweg nog een bolletje ijs. “Daarna hebben we een hele gezellige vader-dochter avond gehad”, vertelt ze terwijl ze haar outfit laat zien. Omgekleed in hun avondkleding, bezoeken vader en dochter later op de avond een cocktailbar. Daar is Elo hoorbaar onder de indruk wanneer vaders zijn cocktail met gouden garnering laat zien. Lekker glamour!

“Zo veel leuke dingen gedaan”, vertelt ze aan het einde van haar video. Ze sluit af met nog wat nieuwe tips: “Whitney museum 100% recommend, als het lekker weer is, is rondlopen in West Village een van m’n favorieten, eten bij Mokyo oh my god, die noodles en ribs. Al met al een geweldige dag.” Klinkt goed, non? Wij kunnen niet wachten op nog meer tips van onze royal reisgids!

Bron: Instagram @eloisevanoranje | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws