Marie Ducruet showt prachtige baby bump

Met Marie krijgt Monaco er binnenkort een spruit bij!

Marie Ducruet, de schoondochter van prinses Stéphanie, vierde afgelopen weekend haar verjaardag en als bedankje voor alle verjaarswensen, trakteert ze haar volgers op een kiekje van haar prachtige baby bump. Onlangs bevestigden Marie en haar man Louis Ducruet, het neefje van prins Albert, de zwangerschapsgeruchten op Instagram. Door middel van een zoete gender reveal maakten ze ook het geslacht van de baby bekend: een meisje!

Baby nieuws

Marie en Louis kondigden het babynieuws in november aan door een foto te delen waarop ze te zien zijn met hun trouwe viervoeter, die ‘binnenkort grote broer’ wordt. “Er begint binnenkort een groot avontuur”, luidde de caption.

De zwangerschap kwam niet geheel als een verassing. Louis was namelijk eerder al openhartig over zijn wens om snel vader te worden. Marie daarentegen stond er nog niet echt om te popelen om moeder te worden. “Al een paar jaar lang laat Louis me weten dat hij graag vader wil worden. Ik voel me er echter nog niet helemaal klaar voor”, liet ze afgelopen voorjaar weten. Maar aan de stralende gezichten van de aanstaande ouders te zien, zijn ze ongelooflijk blij met de komst van een dochtertje.

Baby bump

Nu de royal de twintig is gepasseerd, post ze een prachtige foto van haar zwangere buik. “Vaarwel twenties, welkom grote buik! Bedankt voor al jullie verjaardagdagswensen”, luidt de caption. In de reacties loopt het over van lieve berichten. “Fijne verjaardag en niets dan de beste wensten voor dit nieuwe hoofdstuk van jullie levens!” en “Je hebt er nooit mooier uitgezien dan nu!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie Ducruet (@marieducruet)

De Ducruets

Marie Chevallier trouwde in 2019 met Louis Ducruet, een kleinzoon van Grace Kelly, tijdens een sprookjesachtige royal wedding in Monaco. De twee wonen in het ministaatje, waar Louis werkt als voorzitter van de Monaco eSport Federatie en voetbalorganisatie Barbagiuans Monaco. Marie is hoofd marketing bij de Société des bains de mer, het bedrijf dat onder andere het wereldberoemde casino van Monte Carlo beheert. Alvast genoeg leuke contacten voor hun aanstaande spruit, die als zestiende in de lijn van de troonopvolging niet op een prominente plek in het paleis hoeft te rekenen.

Bron: Instagram @marieducruet | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws