Babynieuws in Monaco! Marie Ducruet bevestigt zwangerschap

We hadden al een sterk vermoeden, maar nu is het officieel. Prinses Stéphanie van Monaco wordt voor het eerst oma!

De Grimaldi’s hebben iets te vieren, er is weer een baby op komst! Royal fans hadden al een sterk vermoeden toen Marie Chevallier, de schoondochter van prinses Stéphanie, met een beginnend babybuikje op de Nationale Feestdag verscheen, maar zeker weten doe je ’t natuurlijk nooit. Totdat de aanstaande ouders het heugelijke nieuws zélf bevestigen.

Grote broer

Louis Ducruet, het neefje van prins Albert, en zijn vrouw Marie bevestigen de zwangerschapsgeruchten op Instagram. “Er begint binnenkort een groot avontuur”, schrijven ze bij een foto waarop ze te zien zijn met hun trouwe viervoeter, die ‘binnenkort grote broer’ wordt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louis Ducruet (@louisducruet)

De familievreugde is groot, zo lezen we al snel in de reacties. “Gefeliciteerd prachtige familie”, schrijft Jazmin Grimaldi, de oudste dochter van prins Albert. Ook Camille Gottlieb, het zusje van Louis, heeft er zin in: “Ik word de allerbeste tante!”

Babybuik

De vraag of Marie en Louis misschien iets leuks aan te kondigen hadden, werd héél vaak gesteld nadat de schoondochter van prinses Stéphanie stralend op de Nationale Feestdag van Monaco verscheen afgelopen weekend.

Marie en Louis tijdens de Nationale Feestdag, 19 november 2022. Beeld: BrunoPress

Helemaal als een verrassing komt het ook niet, want Louis was eerder al openhartig over zijn wens om snel vader te worden. En de rest van de familie stak hun hoop op kleine Ducruetjes ook niet onder stoelen of banken, liet hij eerder dit jaar weten in het Franse magazine Point de Vue. “We denken er zeker aan”, zei Louis toen al over eventuele kinderen. “De druk is hoog door mijn oma van vaders kant, mijn moeder, de moeder van Marie, haar twee broers en mijn zussen, die ons regelmatig de vraag stellen.”

En Marie?

Arme Marie, dachten wij toen, want zelf stond de 29-jarige Française toen nog niet te popelen om moeder te worden. “Al een paar jaar lang laat Louis me weten dat hij graag vader wil worden. Ik voel me er echter nog niet helemaal klaar voor”, liet ze afgelopen voorjaar weten. “Ik wil graag nog even wachten, maar misschien volgend jaar?”

Soms gaat het sneller dan gedacht! Wanneer Marie precies is uitgerekend, is nog niet bekend.

De Ducruets

Marie Chevallier trouwde in 2019 met Louis Ducruet, een kleinzoon van Grace Kelly, tijdens een sprookjesachtige royal wedding in Monaco. De twee wonen in het ministaatje, waar Louis werkt als voorzitter van de Monaco eSport Federatie en voetbalorganisatie Barbagiuans Monaco. Marie is hoofd marketing bij de Société des bains de mer, het bedrijf dat onder andere het wereldberoemde casino van Monte Carlo beheert. Alvast genoeg leuke contacten voor hun aanstaande spruit, die als zestiende in de lijn van de troonopvolging niet op een prominente plek in het paleis hoeft te rekenen.

Bron: Instagram, Point de Vue, Beau Monde archief | Beeld: BrunoPress

 

 

Laatste nieuws