Monaco: Camille Gottlieb blikt terug op haar Lady-look

Eén keer per jaar gaat de dochter van prinses Stéphanie op chic.

Vaste prik voor Camille Gottlieb: tijdens de Nationale Feestdag van Monaco duikt haar alter ego Lady Reyshire of Coketon weer op. Al wordt ze door haar volgers vooral met oma Grace Kelly vergeleken.

Op chic

Op de Instagram-pagina van Camille Gottlieb, de jongste dochter van prinses Stéphanie, barst het normaal van de feestkiekjes vanuit de club of zwoele bikinifoto’s vanaf een luxejacht. Voor de Nationale Feestdag van Monaco gooit Camille het echter over een andere boeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camilloush (@camillerosegottlieb)

Geheel volgens de dresscode verschijnt ze in mantelpak, pumps en fascinator en wordt ze de meer koninklijke versie van zichzelf, die ze grappend Lady Reyshire of Coketon noemt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camilloush (@camillerosegottlieb)

Als ‘Lady’ draagt Camille een mantelpak van LK Bennett, een van de lievelingsmerken van de prinses van Wales, pumps van Dior, een tas van Chanel en sieraden van Cartier. Met zo’n lijstje merken moet het niet moeilijk zijn om je even een Lady te voelen…

Vorig jaar stelde Camille zich bij de nationale feestdag ook al voor als Lady Reyshire of Coketon. Het paleis van je oom als achtergrond van je Insta-foto’s kunnen gebruiken helpt natuurlijk ook mee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camilloush (@camillerosegottlieb)

Grace Kelly

Hoewel Camille zichzelf eerder met Kate Middleton vergeleek wanneer de mantelpakken weer uit de garderobe kwamen, vinden haar volgers haar vooral een ‘reïncarnatie van oma Grace’, zo lezen we op Instagram. “Je lijkt sprekend op je grootmoeder, prinses Grace.” “Wat een gelijkenis!” “De ogen van je moeder, maar verder net je oma,” klinkt het in de reacties. Zo zie je maar wat een mantelpakje met je kan doen!

Bron: Instagram @camillerosegottlieb | Beeld: ProShots, Instagram

Laatste nieuws