Camille Gottlieb zet Monaco weer op de kaart

Niemand weet wat deze kleindochter van Grace Kelly precies doet, maar glamorous is het in ieder geval wel.

Monaco was decennialang dé jetsetbestemming van Europa. Maar nu de rich & famous makkelijk doorvliegen naar een luxehotel in Dubai of op Bali, moeten de Grimaldi’s een stuk harder werken om hun ministaatje een aanlokkelijk glamourparadijs te houden. Een taak die is weggelegd voor Camille Gottlieb, de jongste dochter van prinses Stéphanie.

Lanterfantende levensgenieter

De 23-jarige Camille staat al een aantal jaar bekend als een van de lanterfanters binnen de prinselijke familie. “Een levensgenieter”, zo omschrijft ze het zelf mooi. Op Instagram plaatst ze gretig zonnige kiekjes van luie dagen op het strand, glamorous gala’s en kijkjes achter de schermen in het paleis, van nationale feestdag tot Grand Prix. Goed, zoals ’t heurt als royal heeft Camille ook haar eigen liefdadigheidsorganisatie, maar daarmee houden de koninklijke verplichtingen ook alweer op. Of toch niet?

Monte Carlo’s mooiste

Camilles relaxte leventje kan juist een grote troef zijn voor de Grimaldi’s. De kleindochter van Grace Kelly heeft inmiddels al bijna 90 duizend volgers verzameld op Instagram – allemaal mensen die dankzij haar flamboyante foto’s te zien krijgen dat het goed toeven is in Monaco. En dat is precíes het glamorous uithangbord dat het staatje kan gebruiken.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camilloush (@camillerosegottlieb)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camilloush (@camillerosegottlieb)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camilloush (@camillerosegottlieb)

Dat Camille een baantje heeft als PR-medewerker in het nachtleven van Monte Carlo, is alleen maar mooi meegenomen. Altijd op de hoogte van de beste, chicste, meest exclusieve feestjes!

Het nichtje van prins Albert liet eerder weten dat ze haar draai nog niet echt gevonden heeft, maar wat ons betreft timmert ze hard aan de weg als Monaco-influencer. Misschien iets minder van zichzelf in beeld – ze is een prachtige verschijning, daar niet van – en iets meer van de omgeving et voilà, Monaco staat zo weer op de kaart als glamourbestemming.

Bron: Instagram, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws