Een royal baby op komst in Monaco?

Marie en Louis Ducruet 'voelen de druk'.

Prinses Stéphanie van Monaco zou maar al te graag de komst van een kleinkind aankondigen, als we haar zoon Louis Ducruet mogen geloven. Maar kunnen we binnenkort een royal baby verwachten? Louis en zijn Marie vertellen openhartig over hun plannen voor gezinsuitbreiding.

De druk is hoog

Louis Ducruet, het neefje van prins Albert, ziet het wel zitten om vader te worden. En de rest van de familie steekt de hoop op kleine Ducruetjes ook niet onder stoelen of banken, laat hij weten in het Franse magazine Point de Vue. “We denken er zeker aan”, aldus Louis over eventuele kinderen. “De druk is hoog door mijn oma van vaders kant, mijn moeder, de moeder van Marie, haar twee broers en mijn zussen, die ons regelmatig de vraag stellen.”

Misschien volgend jaar

Arme Marie, kunnen we alleen maar denken, want zelf staat ze juist nog helemaal niet te popelen om al moeder te worden. “Al een paar jaar lang laat Louis me weten dat hij graag vader wil worden. Ik voel me er echter nog niet helemaal klaar voor”, laat de 29-jarige Marie weten in het magazine. “Ik wil graag nog even wachten, maar misschien volgend jaar?” Een gevaarlijke uitspraak, Marie, zo weet je dat heel royalty-watchend Monaco je voortaan in de gaten houdt…

Marie en Louis Ducruet tijdens de Nationale Feestdag. Beeld: BrunoPress

Niet alleen over de timing, maar ook over het aantal koters zijn Marie en Louis het nog niet eens. Marketing manager Marie denkt aan twee kinderen, haar echtgenoot aan het dubbele. “Ik zou het liefst drie of vier kinderen willen hebben. Zelf heb ik een broer en drie zussen en een groot gezin, zoals het mijne, is voor mij een groot geluk”, zegt Louis. Hij heeft naast zus Pauline ook een halfzusje, Camille, aan moederskant en een halfbroer en halfzus aan vaderskant.

Marie & Louis

Marie Chevallier trouwde in 2019 met Louis Ducruet, een kleinzoon van Grace Kelly, tijdens een sprookjesachtige royal wedding in Monaco. Hoewel de twee vaak in het ministaatje te vinden zijn, wonen de Ducruets momenteel in Engeland, waar Louis werkt voor voetbalclub Nottingham Forest. Of een eventueel gezinnetje dus nabij het paleis opgroeit, is maar de vraag. Laat je vooral niet gek maken, Marie!

Bron: Point de Vue, Paris Match | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws