Royal gender reveal: Monaco’s baby Ducruet wordt een….

Een kleindochter of een kleinzoon voor prinses Stéphanie?

Nog even en een lang gekoesterde wens van prinses Stéphanie komt uit: ze wordt oma! Wordt het een kleindochter of een kleinzoon voor Monaco’s rockster-prinses? Stéphanie’s zoon Louis Ducruet en schoondochter Marie Chevallier delen de gender reveal. En het wordt een…

Baby Ducruet

Na de Nationale Feestdag van Monaco in november volgden er al snel speculaties: zou er een kleintje op komst zijn bij Louis en Marie Ducruet? Het koppel bevestigde het nieuws kort daarna op Instagram door een foto te plaatsen met hun hond, die volgens zijn shirtje ‘binnenkort grote broer’ wordt. De trouwe viervoeter van de Ducruets speelde tijdens de gender reveal party wéér een grote rol.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Louis Ducruet (@louisducruet)

Taarten doorsnijden, confetti de lucht in schieten, een piñata stukslaan: er zijn tegenwoordig ontelbare manieren om het geslacht van de baby alvast bekend te maken. Ook de Monegaskische royals kiezen voor een inmiddels klassieke manier: ballonnen, een huisdier en een hoop vrienden en familie om de onthulling meteen mee te delen. Kunnen die zich alvast opmaken voor de baby shower.

It’s a…

Aan hondje Pancake om voor het moment suprême te zorgen. In een video die Louis en Marie op Instagram delen (zie de derde slide ↓) zien we ‘m met een bos roze ballonnen aan zijn ‘smoking’ naar zijn baasjes toe hollen. It’s a girl!

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Marie Ducruet (@marieducruet)

In de Instagram Stories van de Ducruets zien we dat er flink uitgepakt werd tijdens deze gender reveal. Koekjes met roze en blauw glazuur, étagères vol roze en blauwe bonbons, cupcakes en brownies en nog veel meer ballonnen dan Pancake kan dragen.

Ook alle gasten waren in het roze of blauw gehuld, waarschijnlijk om aan te geven wat hun voorspelling was. We spotten een casual prinses Stéphanie volledig in het blauw, dus de aanstaande oma zat er zelf naast. Wanneer de kleindochter van de prinses ongeveer verwacht wordt, is niet bekendgemaakt, maar we gokken dat de Ducruetjes uitgebreid verslag zullen doen wanneer het moment daar is. Wachten op die eerste kiekjes!

Bron: Histoires Royales | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws