Felipe en Letizia sluiten voor even prinses Leonor weer in hun armen

Een zoete hereniging!

Prinses Leonor vertoeft momenteel in Zaragoza, waar zij studeert aan de Militaire Academie. Haar ouders moeten haar thuis dus missen, maar gisteren konden ze hun (niet meer zo) kleine meisje eindelijk weer even in hun armen sluiten. Letizia en Felipe brachten namelijk een bezoek aan de academie om stil te staan bij het jubileum van koning Felipes militaire promotie. En daarbij kon een mini-hereniging met Leonor natuurlijk niet uitblijven.

Militaire opleiding

Na het behalen van haar Internationaal Baccalaureaat aan dezelfde prestigieuze kostschool als onze Alexia, ging Leonor door met een militaire opleiding in Zaragoza. Afgelopen zomer was het emotionele afscheid van haar familie, en inmiddels is de Spaanse prinses dus al bijna een jaar van huis. Gelukkig betekent dat niet dat zij haar ouders en zusje helemaal niet meer ziet, want met enige regelmaat maakt Leonor het hele jaar nog haar opwachting bij allerlei royal events. In militair uniform, dat dan weer wel.

Hereniging

Toch was het niet alleen Leonor die haar ouders kwam opzoeken. In maart reisde vader Felipe nog af naar Zaragoza om een bezoekje te brengen aan de prinses. Dit weekend deed hij dat samen met Letizia opnieuw. Het primaire doel van het bezoek was het jubileum van de militaire promotie van de Spaanse koning, waarbij hij voor de derde keer trouw zwoer aan de vlag. En waar de overige cadetten dit weekend helemaal geen hereniging hadden met hun ouders, lag dat voor prinses Leonor natuurlijk nét even anders.

Beeld: NL Beeld

H&M-jurk

Felipe en Letizia maakten gebruik van de gelegenheid om een avond met hun dochter te spenderen. Het gezelschap nam daarvoor plaats in een restaurant in Zaragoza.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aura Restaurante (@aura_restaurante)

Felipe en Leonor in uniform (zucht), en Letizia modieus als altijd in een lange, zwarte japon van – hou je vast – H&M! Minder goed nieuws: het gaat om een item uit de collectie van 2018. Niet meer te verkrijgen dus, tenzij je geluk hebt en ‘m op Vinted weet te scoren.

Nog lang niet klaar

Afijn: Leonor, Felipe en Letizia lijken er een leuk weekend op te hebben zitten. En wie denkt dat Leonors tijd bij de Militaire Academie er bijna op zit heeft het mis: de prinses heeft namelijk nog een jaar bij de Spaanse marine én een jaar bij de Spaanse luchtmacht in het verschiet. Dan maar hopen dat er in die tijd nog wat van die ’toevallige’ bezoekjes op de planning staan…

Bron: Blauw Bloed, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld, Instagram @aura-restaurante 

Laatste nieuws