Monaco: Camille Gottlieb bevestigt kersverse relatie

Love is in the air!

Als nichtje van prins Albert zien we Camille Gottlieb met enige regelmaat terug bij royal engagements in het microstaatje. Zo was ze afgelopen maandag nog bij de feestavond rond het Monegaskische Rode Kruis. En aldaar had de dochter van prinses Stéphanie duidelijk tijd over, want ze beantwoordde ondertussen een hoop vragen van volgers in een Q and A-sessie op Instagram. En hier onthulde zij onder meer enkele details over haar kersverse lover.

L’amour

In het microstaatje vol megarijken heeft de royal family van Monaco de zaken goed voor elkaar. Zo zien we Albert en Charlene steeds vaker samen bij evenementen én kunnen twins Gabriella en Jacques hierbij niet ontbreken. Ook Alberts zus Stéphanie verschijnt regelmatig aan de zijde van haar broer, en dochter Camille is inmiddels net zo goed een graag gezien gezicht.

En met alle prestige van een royal rol (en kast vol designerstukken om uit te lenen) zou je toch denken dat de minnaars voor Camille in de rij staan. Toch heeft de 24-jarige de afgelopen jaren als single doorgebracht nadat haar vorige relatie in 2020 ten einde kwam. Maar inmiddels is de Monegask met haar royal roots tóch weer helemaal gelukkig in de liefde.

Link tool: url not provided

Instagram

In een interview eerder die najaar met het blad Hello Monaco onthulde het nichtje van Albert al dat haar ‘hart niet langer te veroveren’ was. Maar toen stelde ze nog dat zij de boel geheim wilde houden, totdat het allemaal wat serieuzer was.

Nu lijkt het er toch op dat die relatie zich rustig aan verder heeft ontwikkeld, want ook in haar Instagram Stories bevestigt Camille dat zij een relatie heeft. En tja, zoals dat gaat met de jongere generaties: als het op social media staat, is het écht wel officieel.

Op een vraag van een volger, of Camille een ‘petit copain’ heeft, reageert ze grappend: “Zo petit is hij niet, hij is 1,84m.” Maar ze vervolgt, iets serieuzer: “Dus ja, er is iemand in mijn leven. Er is een man die erin slaagt me te steunen…Het was niet makkelijk.”

Beeld: Instagram @camillerosegottlieb

Geheimzinnig

Naast de lengte van haar vriend, laat Camille echter weinig los over haar vlam. Wanneer een tweede volger haar vraagt wanneer we kiekjes van het gelukkige stel kunnen verwachten, deelt ze nog een geheimzinnig kiekje waarop ze hand in hand te zien is met een man waarvan ze het gezicht verbergt achter een groot wit hart.

“Dat staat nog niet op de planning, we willen het voorlopig voor onszelf houden. Maar ik kan je wel vertellen dat ik heel gelukkig ben!”, teaset de royal dochter. Voorlopig hoeven we in elk geval geen einde aan de geheimzinnigheid van Camille te verwachten. “Zoals ze zeggen: vivons heureux, vivons cachés”, deelt ze. Of, in het Nederlands: voorlopig zullen de twee niet de koppen boven het maaiveld uitsteken.

Wij wachten in spanning af tot we de eerste echte kiekjes te zien krijgen van deze mystery lover!

Bron: Gala.fr, Instagram @camillerosegottlieb | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws