Terug van weggeweest: daar is Stéphanie van Monaco weer!

De prinses heeft een drukke week achter de rug.

Terwijl Charlene aan het bijkomen was van haar gezondheidsproblemen in Zuid-Afrika, zat Monaco om een First Lady verlegen. Gelukkig kon Albert rekenen op zijn zusje, prinses Stéphanie. Maar nu Charlene weer (bijna) volop meedraait bij de Monegaskische royal duties, verdween Stéphanie weer een beetje naar de achtergrond. Deze week ontbrak Charlene bij verschillende koninklijke engagements, en wie keerde daar in haar plaats voor terug? Juist: rots-in-branding Stéphanie!

Gezondheid

Albert benoemde het onlangs al: hoewel het beter gaat met zijn Charlene, is Hare Doorluchtigheid nog altijd niet helemaal hersteld. “Ze is zo nu en dan nog erg moe. Ze heeft nog wat tijd nodig om te herstellen en andere verplichtingen aan te gaan. Maar die zal ze aangaan!”, deelde hij begin deze week nog met Monaco Matin.

En waar we Charlene inmiddels inderdaad weer bij allerlei evenementen hebben gezien, ging ze deze week vooral even wat mínder verplichtingen aan. Ach, zulke weken moeten er ook zijn.

Retourtje Stéphanie

Maar goed: er zijn wel een hoop evenementen waar men zit te wachten op een royal lady. En daarom werd zuslief Stéphanie weer ingeschakeld. Dinsdag verscheen zij al bij een evenement van Fight Aids Monaco, waar de royal voorzitster van is. Hier verscheen Stéphanie in een warme mantel en een frisse, make-uploze look. Waar we niet vies zijn van een hoop glam, kunnen we dit dan ook wel weer van Stéphanie waarderen.

stephanie
Beeld: Brunopress

Ook was Stéphanie deze week aanwezig bij een benefietevenement voor de organisatie Ecoute Cancer Réconfort – een liefdadigheidsinstelling die zich richt op kankerpatiënten. Hiervan is Stéphanie eveneens (honorair) voorzitster.

stéphanie
Beeld: Brunopress

En deze donderdag verscheen Stéphanie vervolgens bij een evenement ter gelegenheid van World Aids Day. Niet alleen is Stéphanie namelijk voorzitster van Fight Aids Monaco, maar ook is zij Aids-ambassadeur bij de Verenigde Naties.

En wie zagen we daar nog meer? Voor de gelegenheid trok ook dochterlief Camille Gottlieb mee naar het evenement. Voor Camille kan er nog een glimlach van af bij de Monegaskische prinses, bij een evenement dat verder redelijk somber van aard was. De middag stond namelijk in het teken van memorial quilts ter ere van Aids-slachtoffers.

Wie weet: gaan we Stéphanie de komende periode weer vaker zien?

Bron: Palais Princier, Hello Monaco | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws