Dochters prinses Stéphanie delen bikinikiekjes

Pauline en Camille geven een kijkje vanaf hun luxejacht.

Het grote voordeel van in Monaco vertoeven: je hoeft nooit ver te reizen om naar Frankrijk op vakantie te gaan. Pauline Ducruet en Camille Gottlieb, de dochters van prinses Stéphanie, nemen het ervan aan de Côte d’Azur.

Zomerse sferen

Van Camille, de 24-jarige kleindochter van Grace Kelly, weten we dat ze haar luxeleventje graag deelt op Instagram. Afgelopen week genoot ze met haar 28-jarige zus Pauline Ducruet op een jacht voor de kust van Villefrance-sur-Mer, vlakbij thuisland Monaco. En túúrlijk trakteren ze ons graag op een reeks zonnige bikinifoto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camilloush (@camillerosegottlieb)

De dochters van prinses Stéphanie hebben een heel hechte band, en het had ons niets verbaasd als ook schoonzus Marie Ducruet een stukje mee was gaan varen. Pauline en Camille kunnen het goed vinden met Marie, de vrouw van hun broer Louis, en zijn samen vaker op vakantie geweest. Instagram leert ons echter dat schoonzusje Ducruet al in een ander vakantieparadijs was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie Ducruet (@marieducruet)

Bij de meeste royals geldt dat de paparazzi flink in de problemen komen als er bikinifoto’s worden genomen, maar in Monaco worden ze hup, gewoon zo uitgedeeld. Wat helemaal past bij het imago van het mondaine staatje. Wie heeft er zin in een duik?

Bron: Instagram, Hola | Beeld: BrunoPress, Instagram @camillerosegottlieb, @marieducruet

Laatste nieuws