Hoe leuk! Je kunt nu verblijven in het pension van de Meilandjes

Boeken maar!

Heb jij het laatste seizoen van de De Meilandjes gekeken? Dan heb je kunnen zien hoe de familie een pension koopt in het mooie Noordwijk. En hoewel ze in de afleveringen nog druk aan het klussen zijn, is het pension in real life al bijna open voor bezoekers. Dus: heb jij altijd al het Meiland-gevoel willen hebben? Vanaf mei dit jaar zijn de mensen welkom, maar vanaf vandaag kun je al een kamer boeken in Code Rosé. 

Pension

In de serie kunnen we de familie Meiland volgen in hun nieuwe avontuur waar ze hun nieuwe pension Code Rosé helemaal gaan verbouwen. En dat de familie daar inmiddels bijna klaar mee is, dat is wel duidelijk na een Instagram-post van Maxime.

“Het verven gaat ons goed af hoor”, zet ze bij een video waarin dochtertje Vivé hard aan het verven is. “Jullie kunnen vanaf nu boeken via www.coderose.nl”, zet de Meiland-telg er nog bij. Dit betekent dus dat fans van de familie eindelijk een kamer kunnen boeken in het gloednieuwe pension.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Prijs per nacht

Natuurlijk zijn we dan ook benieuwd hoeveel een nachtje in Code Rosé mag kosten. Het is natuurlijk logisch dat de kamerprijzen van het pension verschillen, maar gemiddeld betaal je voor een nacht zo’n tweehonderd euro. Maar dan heb je natuurlijk ook wat. Zo kun je ’s ochtends wel rekenen op een ontbijtje van Martien, Erica, Montana en Maxime. Wat wil je nog meer?

Bron: RTL Nieuws, Instagram | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws