Het geheime talent van Meghan Markle

Wat knap!

Dat Meghan Markle goed kan acteren wisten we al, maar blijkbaar heeft de hertogin nog een talent. Bijna niemand weet dat Meghan hierover beschikt, maar in 2019 verraste ze toch echt iedereen tijdens een werkbezoek aan Marokko.

Talenknobbel

Je zou het misschien niet verwachten van de voormalig Suits-actrice, maar Meghan kan drie talen spreken! Haar taalvaardigheden kwamen voor het eerst aan bod tijdens een bezoek aan Marokko met prins Harry in 2019. De hertogin bezocht toen een meisjesschool, waar ze in gesprek ging met de leerlingen. In Marokko spreken ze naast Arabisch en Berbers ook Frans, en laatstgenoemde taal bleek Meghan een beetje te kunnen spreken!

Meghan zette haar beste beentje voor en stelde de leerlingen in het Frans vragen als: “Qu’est ce que tu veux être quand tu quittes l’école?” (Wat wil je doen als je de school verlaat?) en “Vous voulez aller à l’université?” (Wil je naar de universiteit?).

Meghan tijdens het bezoek aan Marokko in 2019. Beeld: BrunoPress

Spaans

Prins Harry kon daarentegen niet tippen aan de taalkunsten van zijn vrouw tijdens dat bezoek. Hij probeerde de leerlingen namelijk in het Engels aan te spreken destijds. Oefening baart kunst, Harry!

Naast Engels en Frans spreekt de hertogin ook nog een goed woordje Spaans. Sterker nog, ze zou de taal vloeiend kunnen spreken. Dit leerde ze tijdens haar verblijf in het Argentijnse Buenos Aires, waar ze een tijdje heeft gewerkt op de Amerikaanse ambassade, en in Madrid, waar ze in 2002 studeerde aan de Northwest University. Ze volgde toen maar liefst vijf vakken in het Spaans en verbleef enige tijd bij een gastgezin. Het resultaat: habla español con fluidez!

Bron: Hello Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws