Fred van Leer matcht met Máxima: ‘Who wore it better?’

Matchende queens!

Bij Beau Monde zijn we uiteraard groot fan van koningin Máxima en allerhande andere queens. Natúúrlijk valt Fred van Leer daar ook onder – en dat blijkt niet het enige te zijn dat hij gemeen heeft met onze koningin.

Gewaagde gatenkaas

Gisteren schreven we al even over die gewaagde Claes Iversen-jas van onze Máxima. De designer-creatie maakte met al z’n gaten namelijk flink de tongen los. Helemaal on brand voor haar bezoekje aan de Milan Design Week, natuurlijk, maar smaken verschillen.

Wie deed het beter?

In elk geval is Fred van Leer groot fan van de bijzondere mantel. Want wat blijkt? Hij heeft ‘m zelf ook gewoon in z’n kast hangen! Op Instagram deelt hij een kiekje naast de koningin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer)

Who wore it better?“, schrijft Fred bij de hilarische set foto’s. Waar Máx haar mantel combineert met een turquoise broekpak en een gouden clutch, gaat Fred voor een meer edgy glamour-momentje in een stel pumps en een forse lading statement-accessoires. Het Perzische tapijtje maakt de kiek he-le-maal of, wat ons betreft.

Overigens geeft de stylist en presentator direct antwoord op z’n eigen vraag. Wie droeg ‘m beter? “Onze Queen natuurlijk…Maar deze Queen had hem ook al eens aan”, lacht Fred. “Love it!” sluit hij z’n berichtje af.

Royal favoriet

Het is overigens niet de eerste keer dat Máxima een fashion statement maakte met een outfit van designer Claes Iversen. Zo verscheen zij in 2021 namelijk ook in een mintgroene japon die eveneens voorzien was van strategische (en minder strategische) cut-outs.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Deze mantel en japon zijn bovendien niet de enige Claes Iversen-creaties in Máxima’s garderobe. Nu is de vraag natuurlijk: krijgen we Fred binnenkort in nóg meer royal inspired outfitjes te zien? Hup hup Fred, de keuze is reuze!

Bron: Instagram @fredvanleer, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws