Ultieme Songfestival-ervaring: beleef de finale op Douwe Bobs woonboot

Met overnachting en huiskamerconcert van de Eurovisie-veteraan himself!

Tickets voor de zinderende Eurovisie Songfestival-finale in Liverpool zijn natuurlijk hartstikke uitverkocht. Het next best thing? Wat dacht je van genieten van de finale naast een daadwerkelijke Eurovisie-veteraan? Dat is dus precies waar je nu bij Booking.com kans op kunt maken!

Spektakel

Je leest het goed: op 13 mei tovert Douwe Bob zijn woonboot en B&B om tot een Eurovisie-spektakel, exclusief te boeken via Booking.com. De singer-songwriter nodigt twee keer twee boekers uit voor de feestelijke avond, die na een overnachting op het Amsterdamse water kunnen rekenen op een zelfgemaakt ontbijtje van Douwe. Dat is nog eens een Songfestival in style!

Privéconcert

De avond bij Douwe Bob thuis begint met drankjes en snacks, waarna het tijd is voor de liveshow op groot scherm. Tijdens de finale, trakteert Douwe Bob zijn gasten op een huiskamerconcert én genieten de winnaars van een heerlijke barbecue. Daarnaast wordt er ruimte gemaakt voor een heuse karaoke en kunnen de winnaars een duet zingen met de Nederlandse artiest. De avond wordt afgesloten met een overnachting op de woonboot en de volgende ochtend ingeluid met een ontbijt.

Nog niet overtuigd? Als een ware expert geeft de singer-songwriter vast een voorproefje van wat je kunt verwachten met een tour door zijn boot.

Die het eerst komt…

Wil jij het muziekspektakel samen met jouw +1 én Douwe Bob ervaren? De exclusieve aanbieding is hier te boeken via de website van Booking.com of via de app op 8 mei om 9.00 uur voor slechts €20,23. Er zijn twee tweepersoonskamers beschikbaar, en de boeking is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Spannend!

Eurovisie-feest

De heer des huizes stelt zelf dat hij er ontzettend naar uitkijkt om de Songfestival-ervaring te delen met diehard fans van het spektakel. En met zijn ervaring als gastheer zit het ook wel goed! Zo vertelt de zanger: “Ik verhuur normaal ook een deel van mijn boot als B&B via Booking.com en vind de gastheer spelen dus heel leuk om te doen.”

Hij verwacht dat de sfeer er tijdens de finale ongetwijfeld goed in zal zitten. “Meedoen aan het Eurovisie Songfestival vond ik een waanzinnig toffe ervaring, daarom kijk ik er enorm naar uit om de uitbundigheid van de finale met andere fans te delen bij mij thuis in de woonkamer!” Dus: met wie ga jij genieten van dit douze points-waardige Songfestival-avontuur?

Bron & Beeld: Booking.com

Laatste nieuws