Gespot: Kate met verrassingsoptreden op Songfestival

De prinses wist ons opnieuw te verrassen met haar muzikale talent.

Gisteren was het dan eindelijk weer zover: de finale van het Eurovisie Songfestival. Maar naast de gebruikelijke 26 fantastische (en minder fantastische) acts, werden we deze keer verrast met optreden van niemand minder dan de prinses van Wales. 

Beroemdheden

In de openingsvideo van het Songfestival zagen we Kalush Orchestra uit Oekraïne, die het winnende lied Stefania van de act van vorig jaar zong. Tijdens het optreden, dat de kijkers vanuit het hart van Kiev werd toegedragen, werd de groep begeleid door een aantal beroemdheden waaronder Andrew Lloyd Webber, en de nummer twee van vorig jaar op het liedjesfestijn, de Brit Sam Ryder.

Muzikaal optreden

Maar wie maakt er ook haar opwachting in de Songfestival-video? Niemand minder dan Kate Middleton, die schittert achter de piano. Wie goed kijkt, ziet dat het fragment is opgenomen in de Crimson Drawing Room van Windsor Castle. Voor zover we nu kunnen zien, lijkt het erop dat Kate ervoor koos om een ​​Jenny Packham-jurk aan te trekken voor de gelegenheid. Het blauwe japonnetje is ongetwijfeld een symbolische knipoog naar Oekraïne, dat dit jaar eigenlijk gastland zou zijn voor het Songfestival.

Bron: YouTube Videostill

Na het optreden van Kate tweette het officiële Twitter-account van de prins en prinses van Wales: “Een #Eurovision-verrassing. Een genoegen om samen met Kalush Orchestra een speciale uitvoering te geven van de winnende @eurovision-inzending van vorig jaar. Geniet van de show, Liverpool.”

Talent

Het is niet de eerste keer dat Kate haar muzikale talent aan de wereld toont. In 2021 begeleidde de prinses Tom Walker nog op de piano bij het uitvoeren van zijn destijds nieuwe nummer For Those Who Can’t Be Here. De titel voor meest muzikale prinses van het Verenigd Koninkrijk mag wat ons betreft dan ook absoluut naar La Middleton. We zijn benieuwd: zal ze ons volgend jaar verrassen met een zangoptreden?

Bron: Blauw Bloed, Hello! Magazine | Beeld: YouTube Videostill

Laatste nieuws