Let’s go: Mamma Mia! The Party komt naar Nederland

Geniet van een spectaculaire show met een 4-gangendiner én een afterparty.

Ben jij groot fan van ABBA, en ken jij álle liedjes van Mamma Mia uit je hoofd? Dan hebben we heel, heel, heel er goed nieuws voor je: de ABBA-sensatie Mamma Mia! The Party komt binnenkort namelijk naar Nederland toe. Hier kun jij genieten van een spectaculaire show, oneindig veel ABBA-hits, een uitgebreid diner en een afterparty. Dat wil je toch niet missen?

Gloednieuwe show

Eindelijk! De ultieme ABBA-sensatie komt naar Nederland. Mamma Mia! The Party is een gloednieuwe show, die in Stockholm en Londen al mega populair is. Binnenkort hoef je hiervoor echter niet meer de trein of het vliegtuig te pakken, maar kun je afreizen naar Rotterdam. Daar zal de show volgend jaar namelijk tien weken exclusief te zien zijn. Mamma Mia! The Party – naar een idee van ABBA’s Björn Ulvaes – belooft een onvergetelijk en volledig verzorgd feest te worden inclusief 4-gangendiner én afterparty met de grootste hits van de Zweedse popgroep.

Van Mamma Mia tot Super Trouper en van Dancing Queen tot Waterloo: de muziek van de geliefde ABBA ademt feest en dat is precies wat je tijdens deze show kunt verwachten.

Zomerse vibe

Het eerste zaadje voor Mamma Mia! The Party werd geplant tijdens de filmopnames van Mamma Mia! The Movie in 2007, op het Griekse eiland Skopelos. De zomers vibe, de binnenpleinen vol bloemen en de gastvrije Grieken werkten inspirerend voor Björn, en personages kregen hun eerste vorm. Het grote succes van de film en de musical in de jaren erna zorgden ervoor dat er enorm veel extra toeristen naar het eiland trokken. Hét bewijs dat het publiek onderdeel wilde zijn van het verhaal, al was het maar voor even. En met die gedachte kreeg Mamma Mia! The Party steeds meer vorm.

“Ik kan niet wachten om de mensen in Rotterdam te verwelkomen door onze beroemde blauwe deuren om de werkelijk unieke smaak van Griekse gastvrijheid te laten ervaren”, aldus Björn.

Dinershow

Wat je precies kunt verwachten van Mamma Mia! The Party? De venue in Rotterdam wordt speciaal voor de show omgebouwd tot Nikos Taverna. In de kleurrijke, Griekse taverna op een oud stadsplein op het Griekse eiland Skopelos waan je je helemaal in Griekse sferen. Te midden van het publiek speelt zich een aangrijpend liefdesverhaal af vol spetterende dans en de bekendste ABBA-liedjes. Gedurende het vier uur durende programma geniet je van een Mediterraans 4 gangendiner. Na de show verandert het gezellige dorpsplein in een disco vol glitter & glamour waar iedereen tijdens de afterparty naar hartenlust kan dansen op swingende klassiekers. Enne, er is maar één huisregel: ‘Have the time of your life!’

Mamma Mia! The Party is vanaf september 2024 te bezoeken in Rotterdam. Tickets zijn vanaf dinsdag 23 mei te koop. Ga voor meer informatie en tickets naar www.mammamiatheparty.nl

Bron: Grazia | Beeld: Mamma Mia!

Laatste nieuws