Eloise in tranen bij afscheid van Het Perfecte Plaatje: ‘Tears of joy’

De gravin hield het bij het afscheid niet droog.

Na dagen vol fotootjes schieten, genieten van het Zuid-Afrikaanse zonnetje en optrekken met half bekend Nederland zit het avontuur voor Eloise van Oranje er nu op: in de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje Op Reis krijgt de gravin voor haar kiekjes het laagste cijfer, wat betekent dat ze haar koffers moet pakken. 

Magere voldoende

Eloise gaat de vierde aflevering van het seizoen vol goede moed in. Bij de eerste opdracht legt ze een B-boy vast tijdens een wilde dancemove, en tijdens de tweede shoot moeten de kandidaten modellen beschilderd met bodypaint op de foto zetten. Hoewel de gravin steeds meer zelfvertrouwen krijgt in het fotograferen en zelf tevreden is over haar geschoten kiekjes, denkt de jury daar anders over. Voor beide foto’s krijgt Eloise een 5,5 – wat betekent dat ze het programma moet verlaten.

Tranen van geluk

Bij het afscheid houdt de gravin het niet droog. “Het is heel jammer, maar ja. Tears of joy“, zegt ze terwijl ze naar haar betraande ogen wijst. “Als ik één woord mag gebruiken voor deze reis, zou het ‘fantastisch’ zijn. Dat is een goed overkoepelend woord voor alles. Ik kijk er met zo’n grote glimlach op terug. Ik ben gewoon heel dankbaar en blij. Elo out!”

Badpak-revolutie

De enige gravinfluencer van ons land mag dan uit het programma liggen – ze heeft wel een onuitwisbare indruk achtergelaten. Van de mooiste plaatjes schieten tot in badpak poseren, vervolgens een aantal slecht gehumeurde royalty-‘kenners’ over je heen krijgen en het allemaal omdraaien tot een positieve revolutie in de royal wereld. Alleen maar lof voor deze inspirerende dame!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws