Sarah Ferguson deelt kwetsbaar bericht: ‘Heb hier m’n hele leven voor gewerkt’

'Al mijn diepte- en hoogtepunten werden bijzonder publiekelijk uitgemeten.'

Mei staat op veel plekken in het teken van Mental Health Awareness Month. Nu juni is aangebroken, staat Duchess of York Sarah Ferguson met een korte edoch krachtige boodschap stil bij de gelegenheid.

Liever Sarah

Bij een foto van zichzelf deelde Fergie deze week een bijzonder openhartig bericht over mentale gezondheid en zelfliefde. Want hoewel de ex-vrouw van prins Andrew elke dag misschien zelfverzekerd en vol goede moed voor de dag komt, is dat absoluut niet vanzelfsprekend voor de hertogin. Zo vertelt de Duchess in een krachtig Instagram-bericht.

“Nu #mentalhealthawarenessmonth ten einde komt, is het belangrijk om altijd het belang van speelsheid te onthouden, en om zachter en liever voor onszelf en anderen te zijn”, begint Sarah haar bericht.

Zelfliefde

Ze vervolgt: “Ik heb m’n hele leven gewerkt voor mijn mentale gezondheid. Zelfliefde is een ongoing journey, en in mijn geval eentje die bijzonder publiekelijk werd uitgemeten met al mijn diepte- en hoogtepunten.”

Fergie heeft natuurlijk behoorlijk wat media-aandacht gehad over de jaren – van de vrolijke dame met haar rode lokken waar prins Andrew (én de rest van de Windsors) als een blok voor vielen, tot haar reputatie als big spender en natuurlijk tenen-gate. Als iémand door schade en schande wijs is geworden, dan is het Fergie wel. Zo wil de Duchess graag nog een stukje advies meegegeven aan haar volgers.

“Wat ik geleerd heb? Kindness wint altijd. Wees lief voor jezelf en voor anderen. Blijf spelen. En waar je ook mee zit, onthoud dat je er nooit alleen voor staat”, besluit Fergie haar bericht.

Zwaar weer

Het gaat Fergie op dit moment allemaal niet voor de wind. Eerder in de week kwam nog naar buiten dat Fergie binnenkort wellicht voor het gerecht gedaagd wordt omdat een onderneming waar zij bij betrokken is de financiën niet op orde zou hebben. Ook gaan er al enkele weken lang geruchten dat de hertogin en haar ex-man zouden moeten wijken uit ‘hun’ Royal Lodge. Hopelijk kan Fergie zelf óók steun halen uit haar eigen wijze lessen.

Bron: Instagram @sarahferguson15 | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws