De Weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Wijnen proeven tijdens het Bacchus Wijnfestival

Voor de tiende keer wordt in Amsterdam het Bacchus Wijnfestival georganiseerd. Tijdens dit evenement proef je honderden verschillende wijnen (zo’n 300 om precies te zijn) en kun je genieten van culinaire hoogstandjes en heerlijke muziek. Je kunt de wijnen proeven van onder meer Henri Bloem, De Gouden Ton, De Wijnschuur, Vindict, Domaine Paul Mas, BOB, Bordeauxspeciaalzaak.nl, Mantegazza Vini, Wijnclub en Winefield’s Auctioneers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BACCHUS (@bacchus_wijnfestival)


Wanneer:
Vrijdag 2 juni 16.00-23.00.
Zaterdag 3 juni 14.00-23.00.
Zondag 4 juni 14.00-22.00.
Vrijdag 9 juni 16.00-23.00.
Zaterdag 10 juni 14.00-23.00.
Zondag 11 juni 14.00-22.00.

Waar:
Het Amsterdamse Bos.

Mediterraans feestje

Het mediterrane restaurant Qlique in de Amsterdamse wijk De Pijp viert feest! Het sfeervolle restaurant viert namelijk z’n tweejarig jubileum, en heeft onlangs z’n toch al zo smakelijke kaart vernieuwd en aangescherpt.

Wat te denken van bijvoorbeeld de carpaccio met gorgonzola en hazelnoot, de iberico bellota met stracciatella en meloen, de gekonfijte knolselderij met selderij en limoncello of de asperges & bimi met mosselen en garnalen? Beau Monde is in elk geval he-le-maal fan!

Kijktips

Doe je het dit weekend liever rustig aan en wil jij graag leuke series bingen? Op Netflix kijk je vanaf morgen de allerlaatste afleveringen van Manifest – seizoen 4 part 2 is dan eindelijk te streamen. Ook kun je er het derde seizoen van New Amsterdam kijken en het derde seizoen van Valeria.

Daarnaast kun je nu op Hayu uitgebreid genieten van de reünie-afleveringen van Vanderpump Rules. Vorige week kwam het eerste deel van de drie (!) reünie-afleveringen online, en op 15 juni staat er zelfs een Secrets Revealed-special op de planning. Dat belooft een flinke dosis drama!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws